Radioreklam

Idag, måndag, ny skolvecka. Vi har äntligen blivit klar med våran reklamfilm, så idag spelade vi in radioreklamen. Jag och Carro skulle prata i reklamen. Haha, blev ju jättebra :p
Ska väl sova snart för är en lång dag i morgon!



Bild från google

Vatten-kaos!

Vi får som sagt inte dricka vattnet för då kan vi bli magsjuka. Men jag klarar mig utan vatten. Det är inte ens gott! Haha :p  Men folk verkar ha fått panik, för det finns inte en enda vattenflaska kvar på affären!

Så här såg det ut idag:

Lördag. Snöiga norrland!

Det är galet vad mycket snö det har blivit nu. Men norrland och speciellt Östersund är så otroligt vackert på vintern! Vi bor ju trots allt i en vinterstad. När solen skiner på den glittrande snön, så känns det lite som Narnia! Haha!  Så när vi åkte till Frösön för att lämna av mamma på flygplatsen så tog jag med mig kameran för att passa på och fota. Fotade dock bara från bilen, så bilderna blev inte så jättebra.  Men här är dom iaf!

Jag vet att kvalitén är jättedålig. Men det är för att bilderna egentligen är jättestora, och min blogg är så liten så då trycks bilderna ihop. Dom ser mycket bättre ut i HD

Jag idag!




Flygplatsen.




Östersund!













Bravo Östersund..! Bravo!

Haha jag höll på att dö lite grann när jag fick höra att kranvattnet i Östersund är orenat! Dom har nu upptäckt att man kan bli magsjuk ifall man dricker kranvattnet. Det betyder att vi måste stå och koka vatten ifall vi ens ska borsta tänderna! Lyckat! Riktigt lyckat. :/ Ännu mer lyckat med tanke på att jag har druckit ca 1 liter av det vattnet idag. Tog med på skolan och drack ännu mer när jag kom hem. Känns inte bra... haha



NigaHiga´s film!

Nigahiga på youtube har gjort en film med andra youtube-kändisar som ni MÅSTE se! :)
Den var riktigt bra :D

Den är 35 min lång, men ni måste se den. THEHE!

tisdag.. kanon-låt! (Y)

Helluuu!

Idag var förkylningen alldeles för tuff för att övervinna. Den hade nämligen tagit över hela min kropp och jag mådde blääääää. Så jag blev tyvärr hemma från skolan idag, och det är verkligen tummen ner.... Får inte missa fler skoldagar!   I morgon är det öppethus på skolan och det betyder att alla som går i 9an ska komma och kolla på skolan, för dom ska sedan välja vad dom ska gå för gymnasium.

Jag kommer ihåg förra året när det var jag som skulle välja gymnasium. Jag klarade inte ens av att gå på något öppethus-sak. Så jag nästan blundade och bara valde en skola. Jag valde John Bauer för jag ville vara annorlunda och inte följa strömmen. Hade ingen lust att följa med nästan alla 9or på skolan och gå på Wargen. Och det var skitbra val! Bland det bästa valen jag gjort i mitt liv. John Bauer känns helt rätt! :)


Btw,  ni måste lyssna på den här låten! Jag typ spelar sönder den för den är så himla bra!

Måndag igen

Har faktiskt redan börjat fundera ut en ny design :) Gjorde tre stycken olika förut, men blev aldrig helt nöjd med någon av dom.  Men nu har jag en ny idé. Ska börja skissa på den så fort jag får tid över.


Idag så är det måndag igen då. Betyder skola och media. Idag fortsatta vi att spela in våran reklamfilm. Vi åkte till kontorsvaruhuset för att filma. Jag höll på att frysa ihjäl! Tappade känseln i benen och händerna. Jag som är förkyld och har varit sjuk i helgen, så kändes det inte alls bra att vara ute i det tråkiga och kalla vädret. Hade inte mössa och alldeles för lite kläder...tycker jag. Men jaja, vi hann iallafall filma klart och så :) Skönt!


Ska strax sova för ska upp ungefär klockan 6 eller halv 7 i morgon. Men har en kort dag, troligen! Vi hörs i morgon! :) Gnatt



Bilden har jag ej fotat.


Lördag - trött på min design!

Ärligt talat så känner jag mig inte sugen på att blogga för jag är så trött på min bloggdesign :( Försöker jag ladda upp bilder för att bloggen ska vara intressantare, så blir det inte någon bra kvalité p.g.a min blogg är för smal. Bilden trycks då ihop och det får ingen effekt :(  Jag måste göra en helt ny design. Men när ska jag ha tid och orka???


Iallafall. Efter att jag hade ätit en god middag så upptäckte jag att den första Harry Potter filmen gick på tv! Åh han var typ 10-11 år där?? Eller nåt sånt. Var skitkul att se den igen :D Jag har sett och äger alla Harry Potter filmerna förutom den som går på bio nu :) Måste se den förresten!

Han var söt när han var liten ;P



Vaknar till liv

Hej hej!

Jag har inte bloggat sen i tisdags, och det är för att jag har varit riktigt slut! När jag kom från skolan i tisdags (tror jag att det var?) så gick jag raka spåret till sängen och sov sen bort resten av dagen + hela natten. Så nu har jag varit i skolan hela förra veckan(förutom fredagen när vi var ledig) och hela den här veckan...förutom idag!

Det kändes som en fruktansvärd besvikelse när jag vaknade upp i morse och var skitförkyld! Jag har haft ont i halsen hela veckan, men när jag vaknade i morse så hade jag ingen röst kvar!  Jag försökte att ta mig iväg till skolan ändå, men sen så visade det sig att jag även hade feber :/ Surt kändes det! Jag som ville klara två veckor på raken. Jaja :( Ska vila upp mig i helgen och satsa på en ny vecka nästa vecka istället!


En random bild från tidigare i veckan

Roligt klipp.

Nu när det snart är jul så passar det väl bra med ett klipp från "Sunes jul"? :) Satt och kollade lite på youtube, och det här var kul ;P

Haha 0:33!

T-t-t-isdag =)

Idag är det tisdag. Ehm.. ja,skola som vanligt. Började 08:40 och slutade egentligen 15:40. Men jag gick hem vid lunch för har inte energi för idrott. Åkte tillbaka till skolan för utvecklingsamtal. Det gick bra! :)

Är nu supertrött, men ska ta ett varmt bad och sen dricka te och titta på världens bästa program, Desperate housewives! <3 :D



Dagens outfit!




Måndag gör jag ingenting, ingenting,ingenting....

Har ni hört den låten? (Rubriken) :)  Den är rätt skön. Tänk att inte göra nånting hela veckan för att man är så rik. Vad skönt! :)

Idag var det skola igen då! Vi hade media hela dagen och jobbade med våran reklamfilm. Vi planerade alla scener och sånt. Vi filmade en utomhusscen. Höll på att frysa ihjäl! och i morgon ska det bli ännu kallare! Jag kommer att dö av denna kyla.  I morgon har vi webbdesign och idrott. Har sedan utvecklingsamtal. Vet redan vad jag har för betyg osv, så det är inget speciellt :)

uppdate: Nu fick jag upp bilden! =)   Dagens outfit


Utanför mitt fönster

Solen går ner så sjukt fort nu! Jag såg att solen började på att gå ner så jag skyndade mig att hämta kameran. När jag kom tillbaka till fönstret så hade solen nästan försvunnit helt! :O

Hann ta nån bild ifall. Bilden är tagen genom fönstret, därför är det inte bästa kvalitén.






Grattis på farsdag

Precis fikat tårta och firat pappa med paket =)


Vad har ni köpt till era pappor?



theh :)

Cool spegel

Vilken cool spegel! Sån skulle man haft :)

Interactive Mirror from Alpay Kasal on Vimeo.

lördagsmys

Har nu laddat upp med mina favoritchips och godis! Fick filmen "sex and the city 2" av mamma, så ska se den nu :D




Utanför mitt fönster


Såhär ser det ut utanför mitt fönster. Visst början man frysa bara av att se bilden? Haha, jag håller på att frysa ihjäl trots att elementet är på högsta värme och jag har mössa på mig inomhus :(



Återfall!

Åhnej! Jag har hamnat i mitt farmville beroende igen! :O Jag började att spela det för 1,5 år sen och då spelade typ alla det. Men sen la jag av för som många andra så lessnade man. Men nu typ ett halvår senare så har jag hamnat i beroendet igen :o Det har blivit så kul! Haha.

Är det fler som spelar det nu?

Visste förresten inte att grisarna kunde bli gravida?!?!? :S

Skumbad

Nu ska jag ta ett varmt och avslappnande skumbad! Skönt! Sen ska jag lägga in bilder från idag och sånt. Ses om en stund!


Det där såg nice ut just nu



Redan helg!

Idag fick jag reda på att vi är lediga i morgon för att alla lärare skulle iväg på något. Det betyder att jag redan har helg. Vad skönt! :D

Idag har varit riktigt kanon! Det är t.o.m KUL att gå i skolan (!?) Nämen, vad har hänt? :o 
Hade min första engelska lektion idag, det var ju inte så farligt :o Jag hatar engelska, men det var faktiskt kul!  Sen vid lunch så kom Moa och åt lunch med mig :D Har inte träffat henne på 1,5 månad! Galet länge sen ju! Efter lunch så hade vi matte. Jag satt och jobbade längst av alla. Alla drog och jag satt kvar själv ;( Haha. Men jag var duktigt :)  Har hunnit jobbat ikapp massor på bara en vecka! Whiho!



ps. Det är sjuuuuuukt kall ute ju! :(

Hade jättebråttom imorse, så hann inte riktigt göra i ordning mig. Men såhär såg jag ut idag.




Dricker vitaminer!



Dagens låt

Den här låten var faktiskt riktigt bra.! :)

Need you - Travie McCoy



Onsdag

Både jag och mamma trodde att det var torsdag idag ;o Så när jag vaknade upp i morse och mådde inte helt OK så trodde jag att det var idag vi skulle gå i skolan 08:40-15:40. MEN så var det bara onsdag! På onsdagar går vi bara 08:40-11:40 :D :D :D :D Vilken lättnad. Så trots att jag inte mådde så bra i morse så åkte jag till skolan, och det var bra. Skolan var faktiskt kul (?) idag ;o Och jag mådde bra :)

Så i morgon blir det en lång dag! :O Ska ha engelska och matte hela dagen. Tråkigt! Men jag överlever nog :)


haha, bild från oktober.gillar den egentligen inte, men hade inga här -_-





Frusen tisdag

Usch vad kallt det var idag! Det enda jag tänkte på idag var att klä på mig mycket. Det är frost överallt, så jättefin dag för att fota. När jag åkte över frösönbron så var det dimma på sjön eftersom vattnet forfarande är "varmt"- Då önskade jag att jag haft min systemkamera där! Fasiken vad snygga bilder man hade fått :o Det såg ut som att hela världen hade tappat färg. Allting är grått idag. Ganska coolt :)

Såhär såg jag ut idag. Ganska ointressant. Men varmt och skönt =)




snabb bloggning

Hej hopp!
Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag ska sova. Som jag sa så valde jag att fortsätta i skolan. Idag var min första skoldag på typ 3-4 veckor. Det gick OK! Vi hade bara en lektion idag och det var media. Dagens uppgift var att vi skulle gå till Kontorsvaruhuset, hämta våran reklamprodukt och sen gå tillbaka till skolan. Det skulle tydligen ta upp hela våran lektion på tre timmar. Jag mådde inte så bra, så jag frågade ifall jag fick sitta kvar på skolan och plugga istället. Tydligen så har vi prov i datorkunskap i morgon. Jag är inte ens klar med det vi jobbar med det, så det kommer inte gå bra.

Men men, jag försöker iallafall. I morgon ska jag gå min första tisdag! Har aldrig varit på skolan på en tisdag sen jag började gymnasiet. Konstigt..

Kommer bli en lång dag. Tufft :(


Faktiskt så är den här bilden ganska speciell. När jag tog den här bilden så sa jag att jag ville bli fotograf i framtiden. Jag skrev till bildtexten "Jag vill ha en systemkamera". Men jag trodde aldrig att jag skulle få råd att köpa en. Men ca 2-3 år senare så fick jag en. Och nu typ 5 år senare så håller jag kvar min dröm - om att bli fotograf.


Dålig kvalité, jag vet. Men gillade den ändå :)

Gamla minnen + bilder

Jag var ego i förra inlägget. Men nu är det dags att vara ego igen :)

Satt och kollade igenom gamla bilder. GUD vad jag saknar vissa tider :( 2008, Torvallaskolan, Storsjöskolan, när allt var bra, när jag var social, orkade göra saker, hade fortfarande kontakt med många.. Ja, man blickar lätt tillbaka.


Hittade gamla bilder på mig från 2007!

Herregud vad jag saknar håret jag hade då :o Blont<3












Sen 2008 så gick jag över till "mörkare" stil och stilen jag egentligen trivdes bäst med :p

Saknar håret jag hade då också.







HAHAHAHAHA lite "emo"-style!


Tecknat

Idag var det tänkt att jag skulle plugga vidare, men idag har jag suttit och dunkat musik och tecknat istället. Så får väl ta och plugga lite nu ikväll istället då.

Satt bara och skissa lite. Hade ingen tanke på vad jag skulle rita. Det bara blev nåt x)
p.s Jag hade bara G i bild så var snäll.





Jag kunde!!

Idag har jag suttit och pluggat ca 10-11 timmar! :D  Jag känner mig nöjd, och det känns som en bra start! Det känns nu så himla mycket bättre, och det känns som att det faktiskt finns en chans! Nu finns det en chans att jag lyckas :)

Igår när jag gick och la mig så tänkte jag bara "Jag ger upp. Jag har väl inget annat val än att hoppa av skolan".
Men när jag vaknade sen i morse så hoppad jag ur sängen och "Nä nu jäklar ska jag fixa det här!". Jag ringde till min mentor och sa att jag skulle fortsätta! :)

Så sen satte jag mig vid datorn och började jobba! Jag skickade in en engelska uppsats som jag skrev klart. Sen mailade jag lite lärare och frågade vad jag skulle göra. Jag satt sedan 4 timmar och jobbade med en sak på engelskan. Är klar och ska skicka in den i morgon. Sen så fick jag hjälp av min underbart fina vän
Moa. Och nu är jag klar med ännu en sak i den stora högen av läxor.  Känns SÅ bra!


Jag hoppas verkligen att det håller i sig och går bra nu. För jag vill ju det här så himla mycket. Jag ska kämpa :)

Jag kan! när jag vill...

Uppdaterade ingenting igår för hade en dålig dag. Är fortfarande jätteförkyld och igår hade jag möte på skolan.....


Jag har inte varit på skolan på flera,flera veckor. Igår hade jag möte med rektorn, skolsköterskan, studievägledaren och min mentor. Dom sa att jag ligger så pass långt efter nu att det är ingen idé att jag fortsätter i skolan. Dom trodde att jag aldrig skulle hinna jobba ikapp. Dom tyckte då att jag skulle sluta i skolan och börja om nästa år istället. Det vill inte jag!  Jag vill gå IT-media. IT-media försvinner nästa år och då skulle jag vara tvungen att gå Estet inriktat på foto istället. Jag gillar min klass, mina lärare, vårat schema, och linjen. Därför vill jag inte ge upp! Jag vill försöka gå i skolan som alla "normala".  Jag har egentligen inte energin för att gå i skolan. Dom tyckte att jag skulle ta ledigt ett år från skolan så jag kunde "läka" och återhämta mig. Satsa 100% på min hälsa istället. Men jag vill inte ge upp! Jag vill inte! Jag vill fortsätta skolan som vanligt. Jag vill försöka vara "vanlig" som alla andra.

Men hur ska jag kunna fortsätta när ingen tror på att jag kommer att lyckas? När ens föräldrar och dom på skolan säger att dom inte tror att jag kommer klara det. Vart ska jag få motivationen ifrån?  Mina vänner är så himla stöttande och peppande. Dom säger att dom tror på mig. Det får mig att börja tro på mig själv också.

JAG VILL KLARA DET HÄR. Jag SKA klara det här!! Jag har ingen energi egentligen, men ändå så ska jag satsa 100%!

Ni ska få se :)



Eyeliner

Vill tipsa om en jättebra flytande eyeliner från Isadora.
På bilden så är det två olika sorter från samma märke. Den till höger är också bra men mycket svårare (tycker jag) att måla med och få en rak linje. Penseln är mjuk och därför är det lite krångligare.
Men den till vänster är mycket bättre för "penseln" är hård och det är hur lätt som helst att måla. Och det bästa av allt! Den är vattenfast! Den håller en hel dag och en hel natt utan att smeta ut sig :D Verkligen den bästa jag har provat :)
Prisvärd och skitbra!



Måndag

Kommer jag ladda upp såna här bilder varje dag nu eller? o.O egooo..

Gud vad skönt med lov! När föräldrarna åker och jobbar så får man vara ensam hemma och slappa:D Hann inte mer än kliva upp innan telen ringde. Jag måste lära mig att klicka människor ;o Hur gör man för få en jättepratig människa att sluta prata? :o hjälp...



Haha jag fick damp ett tag :p