lucky stars

Är det nån som vet hur man viker så kallade "lucky stars"? Skulle vilja lära mig :)


weheartit

Solning dag 2

En cykeltur till lillänge, kollat kameror och drömt om en ny, coca-cola och en isglass. Nu är jag hemma igen. Har kommit på att en cykeltur är faktiskt en bra träning. Jeansshorts blir så galet varmt! (ska köpa i tyg).
Och vet nu hur jag ska överleva värmen. MASSA ISGLASS! Det verkligen räddar en :)

Solning, solning. Jag är brun fram på benen och alldeles kritvit på baksidan. Hhaha fail

rosetter

Jag hade inget och göra, så flippade ur med lite rosetter. Har en skitstor som skärp och ett "hårband"(?), men det kanske var lite överdrivet att använda båda samtidigt? Haha. Som min syrra sa. "Om du ska ha sådär så tänker jag inte gå brevid dig"

en dröm

Mitt nästa mål ska vara...att åka till London!
Hur underbart vore inte det...? :O

Solar

Har varit ute och solat, men det är nästan 30 grader varmt så dör ju! Gick sen in efter nån timma och har nu tagit en sval dusch. Känner sig fräsch :)


mobilkamera </3

tennisträning

igår kväll, när det var perfekt väder och lagom varmt, så gick jag, ebba och sofie till tennisplanen. Spelade i lite mer än en timme och gud vilken bra träning det var! :) Ebba och Sofie skötte kameran så tack vare dom så har jag lite bilder. Men hinner bara lägga upp några nu.




Jag erkänner att det där inte bara var en tillfällighet att jag stod så(;

;pPP;pPP

IT...........................................................................................................................LOOKS
VERY....................................................................................................................FUNNY
WHEN..................................................................................................................YOUR
EYES....................................................................................................................TURNS
FROM....................................................................................................................LEFT
TO..........................................................................................................................RIGHT

tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart.

Idag står tennis på schemat! Efter middagen ska jag, Sofie och Ebba lira tennis. Skoj skoj! :)

Me today.

=)

Tänkte blogga lite snabbt och skriva om gårdagen. Åkte iväg på bildbingo med mamma,syrran och faster. Vann inget men det är kul och mysigt och spela, höhö. Efteråt skjutsa mamma mig till Sofie. Grattis Sofie som fyllde år igår! Där var även Anna och Ebba. När Anna åkt hem så gick jag, Sofie och Ebba hem till mig. Åt jordgubbar och satt sen ute och spelade spelet "spökjägarna". Inte bara en gång, utan tre gånger. Haha :) Mysig kväll.

designat

Nu har även jag designat en klänning. Men jag tänker inte be er rösta på mig. För jag vill inte tjata och spamma ner andras bloggar som en miljon  tjejer redan gör, hehe. Gjorde bara en för skojskull!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

söndag

Vet ni vilken tid jag somnade igår? Jag somnade 19:00!! Mådde inge bra igår och kände mig sjuk, så på kvällen mådde jag sämre så bäddade ner mig i sängen för jag frös. Så somnade jag! Så inatt sov jag ungefär 15 timmar. Skönt! Dock så mår jag inte så mycket bättre idag. Fryser och känner mig varm (feber?) och har ont i hela kroppen. Tänker bara ta det lugnt, spela sims eller mysa framför film :)

ganska så osminkad och ruffsigt hår

Bilder från midsommar

Igår var en lång dag. Klev upp i bra tid, tog ett bad, fixa mig och klädde upp mig, städade och gjorde snyggt. Fick besök. Fikade tårta, förrätt, huvudrätt, cyklade i regn och blåst till Sofie, träffade tjejerna där, åt jordgubbar och hemmagjord glass, chips och popcorn. Kom sen hem vid 01:00. Jag var ganska så trött då. Idag mår jag inte bra alls. Jag har typ blivit förkyld av regnet och har ont i hela kroppen och känner mig varm. VILA IDAG ENDAST.

Här kommer lite bilder.




Fina tjejer :)

natt

Kom nyss hem efter och ha träffat tjejorna. :3 Ska nu gå och sova, för säger som Ebba "Nattåget har redan kommit". Gulligt uttryck förresten. Det ska jag komma ihåg:) God sömn!

Glad midsommar!

Ville bara önska alla en trevlig midsommar. Vi får snart gäster och sen ikväll ska jag iväg och träffa några kompisar :) Bilder kommer kanske ikväll/imorgon.


oreo


rebloged

ingen sovmorgon

Idag är jag uppe tidigt. Blev väckt 06:10, och har sen inte somnat om. Klev bara upp så tidigt för att vi ska vara barnvakt till min bror nu på morgonen. Sen kan man ju sova en stund till eller något.
Dålig uppdatering, jag vet. Men har inga bilder eller något intressant att skriva om ;/ Återkommer!


weheartit

time to sleep

Ska snart gå och sova. Har ändå inget bättre för mig ikväll :) Godnatt.


rebloged

skor

Hade glömt bort att jag hade ett helt nytt par skor. Here they are!

i´m not made of stone, i´ve got feelings on my own

En osminkad och trött-på-sitt-hår-som-inte-ens-går-att-styla-till-en-normal-frisyr - Linn idag.
funderar seriöst på att ringa en frisör NU och klippa mig. Klippa bort massor. En frisyr! Ha

Detta är snyggt!

Regndroppar

Tog en liten promenad ikväll för det var sånt skönt väder. Regnar inte längre, men regndropparna ligger kvar i gräset. Såg detta och var tvungen att fota. Hade tyvärr bara mobilkameran till hands så därför den usla kvalitén.
Nu blir det chips/popcorn och filmmys!

cool

Linn gillar

cute and hot

 

Min fredag

Sovmorgon, Sims3, Kina-mat, cola och "Surf up"(tror jag den heter). Detta är hur min dag har sett ut.

pikachu


/vihjärtadet

hiss


lånad här.

rädda mig?

Kan nån snälla komma och rädda mig. Mina föräldrar tänker tvinga med mig till våran stuga över helgen för det ska vara kalas för en släkting fyller år. Kalaset har jag inget emot, men det är det här med stugan, landet och alla insekter! Jag har fobi mot allt som har med stugan och göra. Insekter, ingen toalett, inget eget sovrum (alla i typ en dubbelsäng) och alla människor som kommer och går lite som dom vill. VILL MYCKET HELLRE VARA ENSAM HEMMA OCH FÅ PLUGGA IFRED. Ja, faktiskt så skulle jag ta vara på tiden och PLUGGA om jag var ensam hemma. Inte hela tiden såklart :) Men snälla gode Gud, hur övertalar man sina föräldrar? Dom brukar nästan alltid låta mig stanna hemma, men jag tror inte det går likal lätt den här gången.. * Önskar att jag vore 18* Hahahah...

Dagens "outfit" ehe.

Peppar redan för Yran 2011!

ÅÅÅÅÅH vad jag fick världens längtan till Yran helt plötsligt! Måste verkligen gå på fredagen då det är Veronica Maggio. Kommer blir awesome! Men vill även gå på torsdagen för då var det också bra artister. Ska jag gå två dagar på raken? Jag kommer vara död då. Jag brukar vara helt död efter EN dag. Förstår inte dom som orkar gå alla tre dagar, haha jag är klen när det gäller sånt D:

Photoshop ljusslingor

Jag satt och lekte lite i photoshop. Lärde mig något nytt ^^

Före:



Efter!

Hissar: Dip dye


Något som blivit ganska populärt (dock inte sett några i Sverige än) är "Dip dye". Ser ut som att man helt enkelt har doppat endast topparna i färg. Riktigt läckert.

Smile =)


Från

värmeslag

Komiskt att när jag inte uppdaterar så ramlar det in fler läsare x)
Jag uppdaterade inget igår för jag mådde inte bra. Vet inte om der berodde på värmen, men jag mådde illa och låg bara och vilade. Idag är det lite bättre, och som tur var så spöregnar det också (Y) Skönt med regn då man behöver svalkas. Vore det sol varje dag så skulle man ju dö,typ.


Igår kväll - picknick!

Igår så spenderades hela kvällen ute i solen med tjejerna Ebba,Sofie och Johanna. Hade en mysig picknick med cider,chips & jordgubbar. Hur mysigt som helst! Slänger upp några bilder.

Ebba&Sofie!


Skrattanfall :')


Haha å jag.

Sommar

Okej, nu har jag fått sommarkänslor! Jordgubbar, sol, nästan 30 grader varmt och folk som tar examen. Idag är det de sista som tar examen, sen har alla sommarlov. Jag hoppas,hoppas,HOPPAS på att tjejerna kan vara med på grillkväll ikväll. Vore så otroligt mysigt. Annars om det är någon som vill hitta på nåt så slå en pling ^^





Linns dag, bild och musik

En av de bästa låtarna & bilder från idag.


Gillade min fläta.

Torsdag. Helt plötsligt så blev det bara sommar. 27 grader varmt och sol. Följde med på stan idag för syrran skulle hitta avslutningsklänning och skor, höll ju på att svimma pga av värme. Jag är inte van! Det var tänkt att jag bara skulle följa med för att..hänga med, men även jag fick ett par skor och en topp. Avslutade dagen med att köpa hem mat från donken. Nu är det tänkt att jag ska göra de sista skolarbeterna och sedan hoppa in i duschen. Det är tydligen tänkt att jag ska ha skola i morgon :O Roligt..

Sommarlov!

Idag fick vi sommarlov. Har dock inga sommarlov-känslor. Kanske beror det på att jag är nördig nog att stanna kvar i skolan några dagar till :o Hehe, ska gå sommarskola typ 2 dagar bara för att bli klar med allt inom kurserna. Men sen är det sommarlov! Det känns iallafall att det är sommar. Varmt och skönt. Känns både bra och dåligt med lov. Det dåliga är att man inte träffar folk varje dag som man gör när det är skola och kommer sakna en del människor. Men det som är bra är väl att man slipper alla krav och stress från skolan :') Detta ska bli den bästa sommaren har jag bestämt! Jag ska verkligen göra något iår. Något oväntat!
Kan för övrigt inte fatta att det redan gått ett år! Och hade aldrig klarat det utan min fina vän Moa. Utan henne vet jag inte hur det hade gått.

Så här är bilder från idag. Bilder lånade från Moa!






snart sommarlov

1,5 timme för tidigt kom jag till skolan idag. Har nu suttit här i 50 minuter nu, så 40 min kvar! Visste ju inte när vi började idag så jag åkte vid 8, så började vi 10 haha. Sen går vi väl typ bara två timmar så har vi sen SOMMARLOV! Två dagar före dom andra hehehheheh :)

Åsikter om AsianFashionShop.com

NU har ä-n-t-l-i-g-e-n mitt paket från Asien kommit! Hade inte hört om någon annan som hade beställt där ifrån tidigare, så det var en liten risk med tanke på att sidan är utländsk. Men ägaren är från Sverige, så tog kontakt med henne först innan jag beställde. Folk bad mig att skriva om det sen när jag hade fått min leverans för ingen vågade beställa innan dom hade hört nån annan som hade gjort det, hehe. Så nu ska jag tycka till! :p


Jag har nästan bara positiva saker och säga om hemsidan. Priserna är jättelåga. (Allt mitt gick på ungefär 320! kronor och då är frakten inräknad!) Frakten kostade typ 30 kronor bara och plaggen bara lite mer än hundra. Om man har några frågor så svarar dom alltid på mailen, plus att jag hittade ägaren (på fb) för att kontrollera att hon var ägaren av sidan.

Det negativa (som är väldigt stort minus) är att alla kläder är i en enda storlek! Alla är one-size och är typ i small/36. Så det är ju tråkigt att kläderna bara är för dom som har just storlek 36 :/  Sen är det två saker till som är lite negativa (beror på åsikter), det är att leveranstiden kan va upp till en månad och man måste betala innan dom skickar paketet. Kläderna skeppas typ alltid sista dagen i varje månad. Så beställer man tidigt i månaden så måste man betala direkt och sen vänta hela månaden ut. För mig tog det 3,5 vecka bara för att massa helgdagar dök upp.

Men slutsatsen, jag är HELNÖJD och det är absolut värt att beställa därifrån. Dom har annorlunda kläder som jag inte sett i Sverige ännu, priset är jättelågt men kvalitén verkar ändå bra! Så besök http://asianfashionshop.com

Det jag beställde!

En awesome kväll!

Hade en mycket trevlig kväll igår med tjejerna. Helt spontant fick man sms av Anna och sedan så var vi där, jag, My, Ebba & Sofie. Mycket skratt, galet roligt sällskapspel och berättade vad vi hållt på med på senaste tiden. Kul och träffa dom igen, för nu träffas vi väldigt, väldigt sällan. Men i sommar måste vi träffas och hitta på massor :D
Kom hem vid halv 3 tiden på natten, då solen var på väg upp igen. Underbar kväll helt enkelt! Och bästa brudarna! Det här var vad jag behövde. Full med energi igen =)


Anna, Ebba, Sofie, My & jag.

The sims!

Har varit dålig uppdatering eftersom jag har suttit uppslukad av det nya sims spelet! Tycker att jag förtjänade det efter att ha städat nästan hela övervåningen, putsat speglar, dammsugit och skurat golv. Så jag unnade mig själv det senaste the sims 3 spelet, Leva livet! 349 kr fattigare dock :<



fredag eller lördag?

Fick helt plötsligt så frukansvärd längtan till att åka bort. Nästan vart som helst. Vore så otroligt kul och bara sticka iväg med en kompis till typ London några dagar. Vill verkligen hitta på något, något oväntat och något annorlunda. Man mår bra av att hitta på saker, och speciellt något nytt. Har aldrig rest iväg med bara en kompis nån gång. Vore galet äventyr, haha. Se hur det går liksom. Måste verkligen hitta på något äventyr i sommar! Resa nånstans.

Jag idag. Är sååååå uttråkad.


Sötaste Alex, förra sommaren!

grönt

Gick ut en stund nu på kvällen och fotade lite snabbt.
Har haft den här låten på hjärnan medans jag var ute och fotade i solen.





sött

Grattis alla studenter! Antar att folk är i stan och firar och sånt. Har varit ute flera år på raken och tittat på studenterna och hört när OFF spelat, men denna kväll/natt så blir jag hemma.
Ska nu kolla på Big brother, äta chips och godis!
Hittade förresten ett par galet söta/snygga skor! Vill ha! Men ska spara pengar nu när det blir sommar


Från

idag



Naturell idag. Naturligt sminkat så det inte ens syns, Tub-top, och lockar i håret.
Fint väder idag. Gick till dagis och hämtade Alex. Promenad hem och nu ska det gräddas våfflor! =D


lediga!

Shit, igår var sista skoldagen och vi är lediga tills på tisdag! Då ska jag fråga om jag får göra de sista proven och sen slutar vi på onsdagen! Vi verkar vara den enda skolan som slutar den 8e :O Så vi slutar två dagar innan alla andra, så då ska jag gå till Storsjöskolan (min gamla skola) den 10e på deras avslutningdag. Vill se alla 9or som går ut iår! :D
Vad ska man nu hitta på denna vecka?


weheartit