Från shoppingen i lördags

Så, nu har jag orkat ladda upp bilder på några av sakerna jag köpt. Köpte även smink och nagellack men kändes inte värt och fota det.  Vi åkte ner till stan för att handla på mellandagsrean. Men jag köpte inte ett enda plagg från rean haha. Bra att handla allt på ordinarie pris.. (Y)
 
Kan ju börja med och säga att jag hittade dom coolaste byxorna, ever!
 
 

Planer för nyår?

Ville bara höra vad alla har för planer för att fira in det nya året? Har ni såna dära känslor att ni MÅSTE göra något speciellt, som att festa eller fira med massa kompisar? Jag sitter hemma för typ tredje året på rad. För två år sen var jag sjuk med vinterkräksjuka, och förra året ville jag fira med familjen, och detta år har jag inte ens tänkt på att jag skulle göra något speciellt. Moa ville att jag skulle komma till Ström och fira med dem, men jag tycker ändå det är skönast att vara hemma. Det är inte så viktigt för mig :) Så sup på ni! (Det är också en grej jag inte förstår. Varför man ska supa så hårt..)
 

Dagens outfit + facelook

Shopping igår

Var igår på stan för att shoppa på mellandagsrean (även om jag inte kom hem med ett enda plagg från rean). Bilder på det kommer snart :)

årets julklappar

Lade lite snabbt upp de mesta av det jag fick i julklapp :)
  
 
Jag fick
  • ca 700 kr 
  • Presenkort på 1400 kr
  • Smycken
  • smink
  • Produkter från Body Shop
  • Ett kamerastativ
  • Våffeljärn för belgiska våfflor
  • Parfym
  • Typ 100 doftljus
  • Justin Biebers böcker
  • Målartavla + färger
  • Värmefilt
  • Saker så jag kan baka Makroner
  • Kläder
  • Nagelfil i glas m.m.
Är nog överdrivet om jag rabblar upp allt,eheh

Vill hitta på något

Skulle vilja hitta på något med nån vän. Köpa med sig några cider och typ bara chilla hela kvällen. Se film eller göra ingenting. Bara ta det lugnt och bara vara. Skulle sitta fint just nu.
Men vad gör jag? Jo, sitter hemma och gör ingenting
6631_282961855162819_1915248184_n_large

Awkward

Spenderar min dag med att kolla igenom hela säsong 1 av "Awkward". Typ den bästa serien

inspiration

Tumblr_m3j7a521kw1qjk4vlo1_500_large
 
 
Tycker att det är så otroligt snyggt med tatueringar bak på låren. Skulle själv vilja ha två typ rosetter. 
 
 

25 december

God fortsättning då. Jag hade en bra jul med släkt och mycket paket. Idag hat vi "lekt med våra presenter" och bara haft det mys

Julstämning

Har fina julkänslor och härlig julstämning här hemma. Är mindre än 1,5 timme kvar nu tills det är jul. Ska strax gå och lägga mig för vill sova innan klockan blir 12 haha. Och så vill man ju komma upp tidigt på morgonen. 
 
Så godnatt, och god jul
 

Snart så!

Idag har det städats och slagit in de sista paketen. Har jag förresten berättat att jag har blivit sjuk? Japp, precis före jul så blev jag sjuk :/ Men om fyra timmar så är det jul! Är inte det de mysigaste som finns??!! :D

Nytt

fick hem ett armband som jag beställde för ca tre veckor sen från Members. Var tvungen att passa på då man fick köpa den för 80 kr istället för 300. och så är den ju söt!
 

Jullov + outfit

Nu har vi då alltså fått jullov. Dagen bestod utav en kort julavslutning på skolan som varade ca 30 min.  Sen resten av dagen har jag sovit, hehe. I morgon ska jag träffa Moa och fika. Sista gången vi träffas detta år (hehe, låter hemskt när man säger "nästa år)
 
En liten bild på outfiten bara för att jag hade två sprillans nya plagg

Bloggtips!

Det är faktiskt väldigt få bloggar som jag faktiskt följer. Det kanske är 5-7 stycken. Men en av bloggarna jag följer nästan dagligen är Candie.blogg.se. Älskar hennes blogg för hennes blogg innerhåller samma saker som jag själv är intresserad av. Coola kläder och underbara hårfärger. Vill därför tipsa om hennes blogg för den är annorlunda och man får bra tips på bra affärer och mycket inspiration :)
 
Alltid najsiga outfits, underbara hårfärger och jag har fått tips på sjukt bra klädbutiker m.m.

You know what?

Internet är tillbaka! Elva dagar utan internet i hemmet blev det. Tog så lång tid innan vi fick hjälp med felet. Känns jätteskönt att fått tillbaka det, för man känner sig handikappad utan det. Inte kunnat blogga normalt, gjort skolarbete eller betalat räkningar. Så nu är det stor lättnad att kunna göra saker igen (Y) Skönt att vi hann få det fixat innan jullovet också, för kul att ha ett helt lov utan internet..ne, haha.
 
Imorgon är det då sista skoldagen innan jullovet. Otroligt skönt! Men jag ska faktiskt plugga rätt så mycket under lovet då jag har en del saker jag måste bli klar med.  Men nu ska jag fixa blogginlägg,
 

we'll all grow up one day

4101036_460s_large

Nails inspiration

45176802482083160_iovb9hyl_f_281_29_large
53761789271909911_w49are4k_f_large

Veckans inspirerande stil, vecka 16

Nu när jag har internet (lånar mammas jobbdator) så passar jag på och fixar inlägg till bloggen =)

Denna gång blev det den här tjejen, vars stil inspirerade mig.
'Jeffrey Campbell Lita, Nowistyle Tribal Brown Leggings, Thrifted White / Cream Shirt, H&M Furry Hat
Boohoo Cut Out Stud Gladiator Dress, Ebay Gold Platforms, Ebay Trio Rose Gold Arm CuffCrown & Glory Mint Floral Crown Headband, Romwe Mint Stag / Deer Distressed Jumper, Chicwish Mint Rucksack / Satchel, Ebay White Sheer Skirt, Jeffrey Campbell LitasJeffrey Campbell Spike Lita, Romwe Black Skater Skirt, Thrifted Blue Mens Shirt, Ebay Blue Neon Beanie
 
 
 
 

Dröm-outfiten

Herregud, skulle göra vad som helst(typ) för denna outfit! Ganska roligt, för hittade en bild förut med någon som hade lagt upp just denna outfit på golvet. Och nu hittar jag en bild på en person som bar hela outfiten.

Mer bilder på olika av hennes outfits kommer senare idag. Episka.
Reverse Neon Rainbow Tribal Bralet Bustier, Ebay Dreamcatcher, Youwearfashion Dip Dye Gold Studded Levi's, Jeffrey Campbell Litas

Epic Nail design

Tur att det finns så man kan tidsinställa blogginlägg. Vi har ju fortfarande inget internet, (använder mammas jobbdator just nu). Enda gångerna jag har internet är när jag på skolan.  Känns otroligt handikappat att inte ha internet. Så mycket saker man inte kan göra..

Tumblr_m9yb3nu4df1rfkijko1_500_large
554676_463329890355972_1719604537_n_large
558574_463328717022756_285421057_n_large
400542_348264108596706_552221853_n_large

Bilder från min Instagram

Nu när jag inte har internet på datorn, så använder jag mig mer av Instagram (även om det funkar retligt långsamt).
Så slänger upp lite bilder därifrån här på bloggen istället, tills jag fixat bilder till inlägg igen.
 
Ni kan även följa mig på Instagram om ni vill: Lindzan

Vann presentkort!

Dagen började bra idag! Såg på facebook att jag hade vunnit kollage-tävlingen hos Melba.se! Man skulle göra ett kollage med sina favoritkläder hos dom, och vinnaren vann ett presentkort på 500 kr! Så vilken dag  som helst får jag hem de, whiho! det är min favorita webbutik och dom har så otroligt mycket fina kläder och skor. Ska shoppa loss!.

kollaget jag gjorde

Rabattkod till alla mina läsare!

Vill ge er,mina läsare, en rabattkod hos Cocoo.se . Om ni använder rabattkoden xmas2012 så får ni 15% rabatt på alla smycken! Och om ni beställer innan den 20e så får ni hem beställningen innan jul :)

1vecka..

Nu har vi varit utan internet i en hel vecka här hemma. Dom skickade oss fel saker, så nu måste vi ringa tillbaka och be dom att skicka rätt saker. Kan inte göra skolarbete, blogga eller nånting. Eftersom jag surfar genom mobilen så är internet as-segt. Vissa appar funkar inte ens.

Hur många hade pallat en vecka utan internet, trots att man inte är på semester eller liknande?

Fortfarande inge internet

-

Tumblr_m7agtkgnjq1qcgu81o1_500_large

Ariana Grande <3

Utfyllnad i bloggen. Hade sparat bilder i utkast, så det får bli utfyllnaden i bloggen tills jag fått tillbaka internet :)
Världens finaste Ariana

swaggie

Inge internet

Vårt internet har gått sönder så kan endast vara inne genom mobil. Blir därför ingen bloggning förrän när internet är lagat (tidigast i morgon)

hohohoho

Underbart med rosetter

Väntar på att få skjuts till affären så jag kan hämta ut paketet med min julklänning som mamma köpt åt mig. Så just nu gör jag inget speciellt. Tråkiga fredag..

Men underbart med rosettbilder höhö

Äntligen fredag

Klockan är 00:18 så nu är det äntligen fredag igen! Har jobbat på jätteflitigt denna vecka så veckan gick sjukt fort. Ska strax sova, och sen kommer Moa hit och vi ska plugga. Det går bra nu (y)

Cat<3

Haha hon är så söt och rolig. Detta är från en tvserie om ni inte förstod, så hon är inte seriös. Men så söt ändå haha 
 
 

Parodi på Gossip Girl

Gossip girl älskare eller hatare? Denna parodi är sjukt rolig ändå. Haha, hittade den för några år sen och tycker fortfarande den är så rolig!
 
 

I just always knew that we would die young

Tjo, hej,tja, whatsup? Jag vet inte hur man börjar ett inlägg..
Hur mås det? Idag mår jag iallafall hyfsat bra och har energi. Vilken betyder att jag orkat åka in till stan för ärenden m.m. Imorgon planerar jag på att gå till skolan och jobba på. Så ser det ut iallafall.. :)
 
Just nu sjunger jag till musiken och bara mår bra

Bra jobbat

Idag lämnade jag hemmet i 5 timmar. Var iväg på en grej och var sen i skolan. Inte förrän nu kan jag slappa. Älskar de dagar då allt bara funkar och flyter på :)

Tips på bra pris på platåskor!

Finns en hemsida som heter madlady.se som just nu säljer dessa platåskor för endast 399 kr! Vilket är kanon då andra platåskor kostar minst 500 kr. Så om ni gillar dom så klicka HÄR för att komma direkt till dom :)
Blev själv sugen på att beställa dom, men måste sätta ett köpstopp för mig själv nu hahah
 

Purple tiger

Tumblr_mc2rjipjih1rj2u1co1_500_large

Jag är med och tävlar...

Jag är med och tävlar om ett clip on set från harbutik.se hos denna bloggare

hehahah

 
 

Swag ain't something u can wear on your neck, u can buy u a chain but u can't buy respect

Tjeeenare mannen!  Nej men..hej! Har haft några riktigt crappiga dagar då jag bara sovit. Inga idéer till bloggen har jag heller. Nån som har några förslag eller idéer på vad jag kan ha mer av i bloggen eller kan blogga om? Vill ge er något kul då ni ändå faktiskt går in och läser varje dag. Så önska :)
 
 
För övrigt, Igår sov jag till 15, klev upp och gjorde ordning mig, åkte på restaurang med familjen och sen när jag kom hem så gick jag tillbaka till sängen. Har inte velat gjort något annat än att ligga kvar i sägen liksom. Vet inte hur jag ska göra i morgon heller för måste iväg på bl.a skola och sånt, men mår för dåligt för att göra något. What to do!