Trevlig val-borg!

Haha fattar ni bilden?  Jag har inte brytt mig om att "fira" valborg på tre år nu. Men ikväll ska jag dra till Moa och hitta på något iallafall. Och sen går man ut och ser på brasa.
 
Brukar ni fira på något speciellt sätt?
 

Dumma mej

Ligger och kollar på filmen Dumme mej. Tycker den filmen är för underbar! Verkar dock inte vara så många som håller med mig. Men om ni aldrig sett den så måste ni! Så söt.. Haha

Too fattig to ha råd with gym

Är man fattig och inte kan gå på gym så får man träna hemma. Har precis tränat hemma i en timme. Shit, vart tog luften vägen? Har ju inte tränat sen..förra året nån gång..! Neejdå jag är jättesmidig!

How lyckas personer se sexy ut när de är svettiga? HUR?
Död fisk, right now. Nästa stopp - duschen.

Min Justin Bieber look

På konserten så skulle jag såklart visa mitt stöd. Detta vart då min Justin Bieber-outfit.
 
JB tröja - Primark i London
Skjorta - Forever 21
Byxor - H&M

Miami del 2, den långa resan dit & första dagen i Miami

På söndagen den 7e så fick vi kliva upp 05:00. Vi skulle sen befinna oss på flygplatsen 07:00 för de sa att de som skulle åka till USA var tvungen att vara på flygplatsen tidigare för de har hårdare säkerhetskontroll. 
Vid 10-tiden fick vi sen kliva på det stora planet och började resan. Vi flög sen 8 till 8,5 timme till New York där vi skulle mellanlanda. Planet var stort och fint. Alla fick privata tv-apparater så man fick se på filmer, tv-serier, lyssna på musik och spela spel! Haha var as-kul! Hann kolla på lite filmer och How I met your mother, Modern family, New girl m.m! Vi fick även två måltider på planet. Jag sov väldigt många timmar så resan gick grymt fort!
 
Sen mellanlandade vi i New York på deras gigantiska flygplats! Jag var jättenervös när vi skulle in i landet för dom ska fråga ut en med massor av frågor. Vi hade bara två timmar på oss att byta plan så till slut var vi tvungen att springa! Var ju många kontroller och precis när vi skulle gå genom säkerhetskontrollen så hade dom övning. Helt plötsligt började det att pipa och folk skrek och så började dom jaga någon person. Alla trodde det hände på riktigt, men sen berättade någon i personalen att det bara var övning. Alltså t.o.m. personalen visste inte ens att det inte var på riktigt.  När vi sen äntligen kom på planet (sist av alla) så flög vi i ca 2,5 timme ner till Miami.
 
 
I Miami så hade vi en privatchaufför som väntade på oss med en grymt snygg svart bil. Han skjutsade oss till hotellet. Då var klockan ca 5 på kvällen men nästan midnatt i Sverige, så vi var trötta och gick direkt och la oss. 
 
Flygplanet!
Egen tv! Wiiieeee, massa bra serier!
 
 


Våran svit! Jättemysigt! Men vi hade ingen utsikt och ingen balkong. Det var det enda jag saknade.. Men rummet var jättelyxigt och dom kom varje dag med is och choklad till rummet!
 
 
 
 
 
 
 

Miami del 1, början på resan dit.

På lördagen åkte vi ner till Stockholm från Östersund. Eftersom vi på söndagen skulle åka så tidigt till Miami så var vi tvungen att åka ner till Stockholm dagen innan. Flygningen ner till Stockholm tar 40-50 minuter bara. Trots att jag var superpeppad och mådde bra innan, så blev det jobbigt i flygplanet. Lite smått panikångest och jobbigt och mådde inte så bra resten av dagen. Den dagen så satt vi sen bara på hotellrummet och laddade inför den långa resan. Åt mat på hotellets restaurang och hade det mys!
 

Äntligen mot ljusare tider

Efter veckor av upp och nergångar så har jag tagit mig upp i morse och haft en hyfsat normal dag. Varit iväg på Feldenkrais (typ sjukgymnast) och var sen på skolan för att presenterat mitt projektarbete som vi hållit på med sen i höstas. Det där stora projektet som alla 3:or måste göra. Så nu kan jag äntligen släppa det. Nästan. Ska bara skicka in det också.

Skönt med fredag nu. Då har jag tid för att blogga och göra klart arbeten :)

Om Justin Bieber i Globen

(Detta inlägg är långt. Men läs ändå,hehe!)
 
Jag åkte ner med flyg till huvudstaden i tisdags för att se Mr Bieber himself. Har väntat i fyra år på att han skulle komma till Sverige och har suttit här med biljetten i 9 månader. Slogs om biljetterna och lyckades haffa några. Dölycklig! Detta är killen som inspirerar mig till tusen. Fann hans videor av en slump på youtube innan han ens var känd och tyckte att han var så talangfull. Typ ett halvt år senare så började fler uppmärksamma honom och jag och några andra började ladda  ner hans videor från youtube. SEN kom hans första singel One time och då bara spred sig Bieber-fever och alla visste vem han var. Varför jag är så fast för honom är för att jag har varit där sen början. Jag var en "Belieber" innan det fanns ett ord för det, och jag är kär i hans personlighet. 19 år idag men så mycket klokare och godhjärtad än alla andra ungdomar. Han har förändrat livet för miljontals människor och ger bort pengar för att hjälpa fler. Offrat allt för sina fans och Oprah säger att han är den största sen Michael Jackson. DÄRFÖR är jag en Belieber. Inte för hans musik bara, utan för den han är.
 

Så..tillbaks till själva resan och konserten..
Vi landade i Stockholm mitt på dagen. Efter några timmar på stan så åkte vi till Grand hotell där han bodde. Det var  lite fans utanför (men jag trodde det skulle vara fler). Poliser och vakter stod där med och fansen skrek "We want Justin" och gallskrek lite då och då när de trodde att det var Justin som kom ut från hotellet - vilket han inte gjorde förrän precis innan konserten. Vi stod där iallafall nån timme. Så jag har stått och varit lite "stöd" där jag med, haha.
 
 
Konserten där emot var crazy. När vi kom dit så hade förbandet redan spelat och de flesta var reda på sina platser. Vi behövde inte ens köa in för vi var så sena. Alla var jättapeppade och de skrek ramsor och gjorde vågen typ varannan minut. Ibland blev det även en "skrik-våg". Några fans började skrika på ena sidan lokalen och tillslut satt hela lokalen och bara skrek ut för ingenting.  När nedräkningen sen började på skärmen så skrek alla så jag trodde jag tapapde hörseln. Musiken var inte så hög, men man blev döv pga alla skrik! Herregud, jag tror det överdrev lite. De skrek verkligen allt de kunde, och då hade inte ens Justin kommit ut på scenen än!
      När det sen började så kom han utflygande med 3 meters(tror jag det var) vingar. Och så körde hela konserten igång. Ni kan ju läsa i nyhetstidiningarna hur resten var, för de har ju skrivit på t.ex. expressen.se varje kväll.  Konserten var awesome, men fansen är ett h*lvete. Jag trodde jag var lite hysterisk - men tydligen INGENTING i jämförelse med andra.... de svimmade ju och höll på.
 
Introt på konserten: Kan lägga upp fler videor sen.
 
 
 
Efter konserten så skulle nästan 15 000 människor ut. Det blev kaoz jao! Och när vi kom utanför globen så trodde några att de såg honom i ett fönster på globen, så de började hysteriskt skrika och springa och knuffas. Har aldrig någonsin blivit så klämd. Tänk er 15 000 människor som skulle ut och iväg samtidigt... DET GÖR JAG ALDRIG OM! Sen skulle några tusen ner till tunnelbanan. DET var kaos. Tog längre tid att köa till tunnelbanan än till själva konserten.
 
 
Men vill avsluta detta med att detta är något jag har drömt om att få uppleva. Hade jag haft golden cirkel platser  eller meet and great, så hade nog upplevelsen varit ännu mer fantastisk. Men det får jag ta nästa gång ;)
Ett minne för livet.
 
Bilder och videor!

Vart Justin Bieber befinner sig just nu

I stockholmo

Är fortfarande i Stockholm, och igår trängdes vi bland över 14 000 beliebers. Älskade konserten men avskyr fansen. Dom är för galna.. De satt och skrek innan konserten hon hade börjat och efteråt skrek de för de trodde att de såg honom i ett fönster. Jag blev döv.....

Åker imorgon igen

Kom hem från Miami för en vecka och en dag sen. Under den resan så flög vi 6 gånger(!!). Så nu är jag så fruktansvärt less på att flyga, men imorgon ska vi åka ner till Stockholm igen. Ska nämligen åka ner och se Bieber som jag haft biljetter till i 9 månader. Har väntat på detta tillfälle i typ 4-5 år, så äntligen var det dags. :)
 
Är dock lite gruvsam inför  resan då jag inte varit så pigg denna vecka. Kändes lite typiskt att en sån fin upplevelse skulle vara den veckan man varit minst pigg. MEN det ska bli en fantastisk upplevelse som jag ska njuta av. Så vi hörs! Övernattar sen i stockholm och kommer hem på onsdagen.
 

Inköp från Miami del 2!

En av de första dagarna så besökte vi en stor affär som hette Ross. Det är en butik som köper in märkeskläder och sen säljer dom för mycket billigare pris! Jag köpte ett linne, två klänningar och ett par skor där och jag tror det gick på ca 400 kr bara. Är ju kanon om man vill få mycket för pengarna!
 
Detta var vad jag köpte då.

Back on track

Detta är första dan på hela veckan som jag lämnat huset. Har verkligen varit stendöd hela veckan och har bara sovit och sovit. Trodde verkligen inte att jag skulle påverkas så mycket från resan men tydligen så gjorde jag det,haha. Känt mig konstig och helt slut hela tiden, men nu är jag tillbaka! Var på praktiken idag. Det kändes ganska lättsamt och åka dit. Gjorde lite skolarbeten och skrev 1000 ord på engelska. Den ni!
 
Är även första dagen på nästan en vecka som jag orkade fixa till mig också. Har annars gått osminkad och i myskläder varje dag. Så idag provade jag lite av de nya sminket och kläderna jag drog med mig hem från Amerika. Linnet och leggingarna är från butiken Steffy drog med mig till, och jag älskade hela butiken. Ville köpa allt! 
 
Jag suger på att ta outfit-bild. Går ju inte att få någon bra bild ;/
 

Vill ha lite inspiration, tack

Har köpt en hel del nya kläder i Miami men har noll fantasi på hur jag ska pussla ihop dom. Brukar vara så att jag tänker "nu ska jag verkligen tänka och försöka anstränga mig för att komma på någon rolig outfit". Men vaaaarje gång så slutar det med att jag bara rycker åt mig vad som helst och jag ser tråkig ut. Vill komma på nåt kul och annorlunda för ogillar att se ut som alla andra. Känns ju som att alla tjejer klär sig och ser precis likadana ut. Så..ge mig nåt nytt! Hallå,inspirationen?

Frågade faktiskt steffy när jag träffade henne vad som är "typsikt" inom kläder gör tjejer just nu i Miami. Det var jeans skjorta och blommiga shorts. Jag berättade då att i Sverige är flugan just nu militärmönster och typ varje brutta går klädd i det. Även jag.. Damn it grupptryck. (Skoja)

Tre snyggingar

Varför hittar man alltid massor av coola saker när man är pank? Vill ha dessa tre. Typiskt!

 

Inköp från Miami del 1

Eftersom jag shoppat så galet mycket så tänkte jag visa upp de också. Men får ta lite i taget då jag inte orkar smälla upp allt nu på en gång.
 
En sak jag förälskat mig i är dessa blomkransar. Har ännu inte sett dom säljas i Sverige, så jag passade på och köpte två i USA. Tycker det blir väldigt fint nu till sommaren! 
 
Hittade en otrolig smyckesbutik i Miami som sålde alla möjliga accessoarer. 
Jag köpte då en blomkrans (köpte den andra på forever 21), två..vad kallas dem? Hårband som har en typ av ståltråd i sig så man kan forma dom.. och en rosett och ett par örhängen.
 

äntligen orkade jag göra något

Jag är inte pigg och inte i form, men idag har jag i alla fall orkat gått igenom alla bilder från resan. Har skickat iväg bilder till Gillette Venus som jag vann tävlingen hos, och så har jag laddad upp dom på min egna facebook. Ska även ladda upp bilderna här, men jag tänkte att jag skulle ta typ en dag i taget och skriva massor om varje dag också. Så det kan ta lite tid. 
 

Bilder från weheartit.com

Känner mig helt stressad till döds i kroppen. Inte av någon speciell anledning. Troligen är jag helt utmattad efter resan. Får se om jag ens orkar gå in på datorn idag och ladda upp några bilder. Ska nog bara vila för allt bokstavligen snurrar.

snart kommer bilder och sånt.

Har börjat packa upp och ladda in bilder. Har i alla fall packat upp allt jag köpt. Kan ju visa allt senare men har annat jag måste ta tag i först. 
Jag har börjat lägga in bilderna från resan på datorn, och har gått igenom dom. Laddar troligen upp  några i morgon för orken tog slut nu ikväll för att göra något mera.
 
Min hög med allt jag köpte i Miami..
 

Soon home sweet home

Vet ni vad jag saknat mest under de dagar jag varit i Miami?
Min säng, den svenska lätta(och torra) luften och hårdmackor. Udda.. Men de har varit tre saker jag känt behov av. Miamias luft är ALLTID såååå fuktig så känns som man jämt gått under ett duggregn och aldrig blir torr.

Lite så här random så kan jag även ta upp att många av deras lagar förbryllade mig. Eller jag kanske borde säga Icke lagar. Vid grön gubbe på övergångsställen så fick man ändå passa sig för att inte bli överkörd för bilarna hade ändå företräde, de körde mc utan hjälm och bussarna stannade mitt i gatan när folk skulle hoppa av eller på. Heh.. OCH på motorvägen verkade det inte ens finnas någon fartgräns

Väntar på ännu ett flyg

Det som tar längst tid med resan är faktiskt väntan på alla flygplatser. Vi ska sitta här i ca 3 timmar till innan vi kan åka vidare. Jag svär, så fort jag kommer hem så kommer jag att gå och lägga mig. Pga tidskillnaden så missade vi en hel natt. Så jag har fortfarande inte fått sovit. Kommer vara uppe över 1,5 dygn.. Men tur att det finns internet så man håller sig vaken, haha. Längtar också tills då man kan komma hem och slänga in alla bilder från kameran till datorn så jag kan dela med mig av fina bilder :)

En bild på ett linne som fanns och köpa där. Var ju snyggt

Guess where I am!

Kan ni gissa vart jag är? Nä det är nog omöjligt. Jag är nämligen i Tyskland nu. Trodde aldrig jag skulle åka hit nån gång, men nu blev det så. Roligt att varit i två nya länder och tre olika städer under en vecka :) Skulle vilja resa runt hela jorden!

Btw, har försökt att blogga i flera dar, men http://blogg.se">blogg.se - appen har bara kraschat då :/ Men nu verkar den funka! Så här kommer lite bilder från senaste dagarna :)

Shoppat en del nu

Jag skrev förut ett långt inlägg om vad vi hade gjort idag, men sen försvann det innan jag hann publicera det :( Eftersom jag bloggar genom mobil så är det lite jobbigt att skriva om allt, så jag ska göra det lite kortfattat.

Steffy gav oss en lista på butiker och restauranger att besöka, så det var det vi sysslade med idag. Hela dagen var vi ute och vandrade från butik och butik. Shoppade bland annat på Forever 21 <3 bästa affären! Var förresten ganska billigt där. I London var det dyrt på F21 men här i Miami var priserna mycket lägre! Köpte jättefina saker som jag kan visa när jag kommer hem till Sverige.

Så besökte vi ett ställe där dom hade fullt med choklad och glass. Det var paradiset!! Sen nu ikväll så fortsatte vi med shoppingen och jag skulle vilja visa er allt, men sparar det tills jag kan ladda in bilderna på datorn först och sen ladda upp som vanligt på bloggen :)

I morgon är vår sista hel-dag här, så ska shoppa så mycket jag bara kan och sen bränna mig i solen för att hinna bli brun, hahah! :)

Vad jag hunnit shoppat än så länge

Vid poolen!

Skulle vilja blogga och berätta vad vi gjort idag, men poolen stänger om 20 min så måste bada och njuta lite nu först. Så just nu ligger jag uppe vid poolen uppe på taket på vårt hotell! Man ser enda till stranden här ifrån, och på kvällen lyser det vackert här på taket.

Bilder tagna just nu

Apr. 11, 2013

Met Steffy!

Åh vad kul jag hade det igår!! Igår gick vi ut och åt riktiga amerikanska pannkakor med Steffy som var en av domarna som valde min bild i fototävlingen. Hon är den sötaste jag nånsin träffat! Hon är en modebloggare och jag kände igen henne från internet, men hon hade ingen aning om vem jag var, hon hade bara sett min bild. Så det var lite kul att vi hade bara bestämt plats vart vi skulle träffas men hon visste ingenting om mig mer än att jag hette Linn och var från Sverige haha.

Hon och hennes pojkvän tog med oss till en jättecool restaurang från 1950. Efter måltiden så beställde dom in äppelpaj och sjöng för mig eftersom jag fyllde år ^^ hehe. Efter det så tog dom med oss på shopping och hon visade mig hennes favoritbutik. Jag ska dit idag igen och shoppa MASSOR! Var sjukt snygga kläder där!

Detta var helt klart den roligaste kvällen på hela resan och den bästa födelsedagen jag haft på många år! Hon är som min tvilling. Vi gillade samma saker när det gäller kläder och intressen. Folk kommenterade till och med och sa att vi såg ut som systrar, haha! <3 Helt underbar var hon och både hon och hennes pojkvän var otroligt trevliga. Dom frågade oss massor om Sverige och dom lärde oss saker om USA. Vi visade hur mycket snö vi hade i Sverige och dom ville åka till Sverige nån dag haha.

Här är hennes blogg om ni vill kolla in :) http://steffysprosandcons.blogspot.com

En morgons outfit

Mår så jäkla bra just nu!

Måste bara blogga och skriva hur jäkla bra jag mår! Nu ikväll så blev allt så perfekt. Mår skitbra, har ätit god mat, får mycket sol och nu börjat shoppa.
Klockan är väl halv 6 hos er nu? Vi har inte ens lagt oss ännu. Kom precis till hotellet igen och dricker nu en drink och ser på tv. Vi gick ut 9 för att äta middag och sen gick vi längst gatorna och shoppat lite. Köpte världens snyggaste skor!

Älskar allt med Miami. Alla möjliga människor finns här. De spelar musik på gatorna, killar på longboards, matställen överallt, butiker och klubbar, folk som joggar längst stranden, klarblå himmel på dagen och rosa solnedgångar på kvällen, kristallblått vatten och en strand som fortsätter så långt ökat kan nå, palmer överallt, även längst bilvägarna, folk kör bilar utan tak och dunkar musik.
Dom har goda godisar och massor av roliga drycker och mat.
Jag vill bo här!!!!

Spenderat hela dagen på stranden

Jisses vad trött jag är just nu.. Eftersom det är natt hemma i Sverige så vill min kropp sova nu. Klockan är bara 19:41 här och vi ska gå ut och äta middag.

Idag spenderade vi hela dagen på stranden. Så fort vi hade ätit frukost så gick vi ner och la oss på stranden. Herregud vad fint det var där! Det var till och med finare än vad jag trodde. Var så sjukt härligt och bara ligga där och sola hela dagen medan det var 15 minus hemma i Östersund.
Vi gick sen och åt lunch. Tog grillad macka med pommes. Älskar det! Borde ha så i Sverige också!

Så vi ska ge oss ut strax. Höres!

Kom hit inatt

När vi kom till Miami så var det redan över midnatt hos er i Sverige. Så när vi kom hit så var det middagstid här men vi hade varit uppe i ca 20 timmar så vi gick och la oss ganska fort. Kom till hotellet, checkade in, gick ner till en affär och köpte lite gott och så gick vi upp på taket och kollade på utsikten.


Nu ska vi kliva upp och gå ner för att äta frukost. Klockan är 08:06 här. Efter frukosten ska vi gå ner till stranden och sola :)

Bilder från igår. Alla hade egen tv så man fick se filmer och serier, lyssna på musik och spela spel. Resan gick väldigt bra för mig, trots att vi reste 14 timmar i sträck.

Tidsinställt inlägg!

I väntan på flygplatsen

Vi klev upp kl 5, och kl 7 fick vi skjuts till flygplatsen. Nu sitter vid på ett café på flygplatsen och bara slappar. Flyget går 10:25, så är ca 2 timmar kvar. Längtar jättemycket tills vi är framme!

Sitter just nu och äter en yoghurt och ser på tv.

I Stockholm på hotellet

Tack för moderna tider. Hotellen har gratis Wifi. Det betyder att jag kommer kunna fortsätta uppdatera och dokumentera allt jag gör, haha. Bara för skoj skull.
Vi har hunnit äta lunch och shoppat lite tidningar. Nu ligger vi på hotellrummet och kollar på tv. Om ca en timme så ska vi väl gå och äta middag.
Är soligt och varmt här i Sthlm. Underbart! :)

Snart bär det av till flygplatsen!

Håller på och gör mig i ordning. Om 30 min så åker vi till flygplatsen! Vi flyger bara ner till sthlm idag, så resan är bara 50 min. Sen ska vi bara sitta på hotellet resten av dan. Men i morgon. Då jävlar! Ska upp kl 5:00 i morgon och flyget går sen 10 tror jag.

Hehehe

Nervös och ångest pga all denna packning och förväntan!

Ni ska bara veta hur snabbt mitt hjärta slår just nu. Har världens tryck i bröstkorgen och mitt hjärta slår så snabbt!
Hatar när man vill att allt ska vara perfekt och man hela tiden packar om resväskan för jag vill ta med mig allt, men ska ta med mig så lite som möjligt. Jag har gjort tre listor som jag gått igenom hundra gånger. Jag har lagt allt jag behöver i morgon på bordet mitt framför näsan, jag ska nu ladda tre olika elektroniksaker och sen måste jag komma ihåg att ta med mig laddaren till dem. Hatar denna ångest när man är rädd för att glömma något. Fast det allra jobbigaste är min oro inför resan. Att ta oss från Stockholm till Miami kommer ta sammanlagt en halvt dygn. Vi flyger i 8,5,sen  byter vi flyg i New York och där kommer det bli stressigt tills nästa flyg..
Haha jag ska sluta älta denna oro och ta och duscha nu istället. Ska duscha och sen sova tidigit. :) Om ni har mitt nummer så får ni smsa mig heeeela dagen i morgon då det blir en seg dag sittandes på ett hotellrum bara
.
 
 
 
 

Snart färdig med packningen

Ända sen jag vaknade kl 10 i morse så har jag varit i full gång med massor av saker. Har packat ner det sista, strukit kläder,lagat min väska och "sytt in" min klänning (med säkerhetsnålar).Kan äntligen sätta mig ner en stund och andas. Är bara så orolig att jag ska glömma något..

 
 
 

Torsdag - fina dag

Klev upp 8 och åkte till radion för att bli intervjuad. det gick bra och sänds i morgon 06:50 i morgon i P4 Jämtland.
Sen deltog jag i radiosändningen i några rimmar udag. Efter det så åkte jag och mamma och åt lunch. Var de godaste jag ätit på länge!
Sen träffade jag Moa och hon följde hem. Nördade tv-spel och hade det skoj!
Annars nu ikväll så har jag börjat packat och planerar. Jag borde egentligen börjat packat för länge sen för jag är perfektionist när det kommer till packning. Jag är inte perfektionist när det gäller något annat. Bara när det gäller packning inför resa. Jag får ångest om jag inte har 100% kontroll över min packning. Måste veta vad jag med mig och är orolig att jag glömmer något. Så i morgon är sista packningsdagen.. Jag ligger efter i mitt schema.. Haha.

Ska nu mysa framför tvn och sen gå och duscha.

Lunchen idag

På Sveriges radio

Hej hej! Jag har velat bloggat länge men har inte haft tid. Just nu sitter jag i radiohuset och lånar en dator inne i studion. Blev så att jag blev intervjuad idag angående fototävlingen jag deltog i och kammade hem. Åker ju till Miami på söndag men börjar resan på lördag, så intervjun gjordes idag men sänds i morgon 06:50. Fick stanna kvar sen och hoppa in och delta i dagens sändning, så har kört lite lekar i radion. Riktigt roligt tycker jag att det är att vara här.
 
Ska sen åka till stan för att växlar pengar till dollar och sen äta lunch. Måste hem och fortsätta packa sen! Känner mig jättestressad! Har inte packat ner en enda sak ännu!
 

Nytt inköp

 
Var tvungen att köpa en jacka då jag insåg att jag inte hade någon vårjacka. Så nu är jag redo för resan, när det gäller jacka iallafall. Vet ni hur stressad och nervös jag är? Har så mycket saker jag måste göra innan resan och så mycket jag måste packa!
 

Kom o tänka på

Och snart ska jag till en stad där det är sommar året runt <3

Vill ha dessa!

Har bara sett dessa linnen på internet, men nu hittade jag även butiken där dom är ifrån. Skulle vilja köpa dom allihopa, men dessa 6 tyckte jag mest om,hehe.
Kanske hittar nån butik i Miami som säljer dessa :) Annars är dom härifrån!