Linn & Alex



Jag och bror! ^^
Alex har blivit skitduktig på att prata nu! Han härmar typ allt man säger (inte SÅ bra i alla lägen xD) och han kommer ihåg allas namn och sånt :) Han börjar nu kunna säga längre meningar som "Mera macka" "Mamma,Mera mjölk" och såna saker :P Och det är så kul att han inte är rädd för folk! Inte ens främlingar. Han ger pussar och kramar till alla

Helgen är slut. - Grattis Robin 20 år!

Hej hej! Nu är jag hemma! Har hela dagen varit och hälsat på släktingar. Var först i lövberga och hälsade på farfar. Fick fika,tårta,godis,en ring av  Siv och 250 kr av farfar :) Sen åkte vi till Strömsund och hälsade på min mormor,Christer och Robin. Robin fyller 20 år idag, så vi firade honom! :) Där åt vi middag och fick sedan tårta :)


Jag tog lite bilder, men är alldeles för trött för att ladda uppp dom. Har varit uppe sen klockan 7.
Ska nu duscha och sen sova :)

Cool stairs

När jag var liten så älskade jag trappor. Jag sprang upp och ner hela tiden i dom förut typ :P
Men en trappa som man har hemma är oftast...tråkig och vanlig. Men jag hittade bilder på lite annorlunda trappor :P







Jag skulle vilja ha en ovanlig hemma hos mig:P

Sommarjobb?!



Är det någon som ska söka sommarjobb iår? Isf VAD?!

Det här är första året som jag kan söka riktigt sommarjobb. För 2 somrar sen jobbade jag på min morfars zoo, men då var det han som var snäll och fixa. Nu hade jag tänkt fixa riktigt jobb genom komunen. Men jag vet inte VAD jag ska söka. Tydligen så bör man söka jobb NU för att få ett. Jag satt och kollade på hemsidan och det jag var mest intresserad av var att jobba före och under yranveckan! :) Hjälpa till att fixa innan yran. Vet inte riktigt vad det innebär men det lät kul :) Jag har inte skickat ansökan än, men ska göra det snart.
Känns lite som att skicka in gymnasieansökan. :P man ska välja tre alternativ x)

sjuk igen

Var hemma från skolan igår och idag för jag har blivit förkyld. Har legat och vilat mkt. Men nu ska jag knata iväg till skolan för att ta hem massa skoljobb. Har mkt att göra!

See ya :)

Desperate Houswives!<3

Tisdag den 2/3 klockan 21.00 så är det säsongspremiär av Desperate Housewives!!! :D
ÄNTLIGEN! Seriöst så är det världens bästa tvSerie! jag har följt den serien sen det började för flera år sen!


Köpa nytt piercing smycke

Kollar just nu runt lite på några internetsidor efter nya piercingsmycken. Tänker aldrig mer i mitt liv använda Labret igen eftersom dom skaver på tänderna, och i värsta fall så kan man till slut tappa tanden! Så därför har jag ring nu istället (och för att jag tycker det är snyggare). Ringar skavar nämligen inte mot tandköttet :)

Vill ha hästsko. Antingen som jag hade innnan fast med färgade pärlor,..





Eller hästsko i typ spiral..




Eller så köper jag båda ^^ får se

Dagens låt - Hot mess!

Darin, Michael Jackson

Denna video tycker jag är sevärd. Den borde ni se. Det är Darin som i somras gjorde ett medley av Michael Jackson´s låtar. Han gjorde det kanon, helt perfekt! Michael Jackson ÄR och kommer för alltid vara Kungen av pop. Hans musik kommer aldrig dö ut. Men vi har faktiskt en svensk Michael Jackson, Darin! Det är inte jag som säger det, utan det är folk över hela världen som håller med mig. Så Darin är typ en svensk version av Michael Jackson. Darin är den enda artisten som verkligen kan göra det.

Så kolla på videon vettja så får ni se själv ^^ hehe


Darin vidare till final!!

Satt som sagt och kollade på melodifestivalen för att Darin var med. Hans framträdande var jätte bra. Men jag var inte direkt super såld på låten, den var lite seg. Tycker att Darins fartfylldare eller Rockiga låtar är mycket bättre. Men jag tycker han sjöng perfekt som alltid och älskar verkligen hans röst! :) När dom skulle säga vem som hade gått vidare så satt jag och höll tummarna samtidigt som jag satt och höll andan. När dom sa att Darin hade gått vidare till final så skrek jag "Jaaaaa!!!" så det eka i hela huset. Sen typ sprang jag runt och skrek för jag var så glad! xD Ja...jag är fortfarande Darin galen. Men ibland så har det lite lugnare perioder och ibland blir det värre. Just nu håller jag på att bli Darin galen igen! Men det är ju bara underbart ^^ haha


Han ÄR snygg, så käft ni som säger annat :*

Melodifestivalen 2010

Sitter just nu och kollar på melodifestivalen. Men jag kollar ENDAST för att Darin Zanyar ska vara med ikväll. Hans famträdande är det enda jag kommer titta på. Står inte ut med melodifestivalen, gillar inte musiken :P men ska hålla tummarna på att Darin´s låt är bra och att han går vidare och vinner allt! :)

 


Still dreaming or in real life??? hemska tanke

På senaste tiden så har jag sovit så oroligt och drömmer ständigt mardrömmar. Jag vaknar kanske ungefär 10 gånger per natt. Jag kan helt plötsligt bara tvärvakna och vet inte ens om jag fortfarande drömmer eller har vaknat. Sjukt läskigt och obehagligt. Det kan ibland vara så att jag vaknar på morgon och t.o.m kliver upp och vet fortfarande  inte om jag fortfarande drömmer eller inte. Det tar mig ca 5-10 min innan jag vet om jag är vaken eller inte! Sjukt hemskt. Och ibland så kan jag liksom gå runt på dagen och tänka" Har det verkligen hänt eller bara drömde jag det?". Ibland kan jag få för mig att jag har typ t.ex pratat med en kompis i tele och kan t.o.m smsa kompisen och bah "Det var kul att snacka med dig igår". och då svarar kompisen "Va??". För då hade jag bara DRÖMT att vi hade snackat :O Det är läskigt..höhö

Men som tur var så har det bara pågått i ca 2 veckor. Hoppas det går över snart

Fredag - ledig

Idag var vi lediga från skolan för vi hade dans på furan igår. Men jag behövde inte vara med för våran lärare, men fick ändå ledigt! ^^  Så idag var jag på bup och snacka, sen var jag och Mamma på stan och köpte presenter till Alex som fyller år i morgon! Sen åkte vi hem och fick främmande. Bjöd dom på mat och åt tårta. Jag tog bilder, men min kamera dog, så kan inte ladda in dom nu :(


Så var min dag. :) nu sitter jag i sängen med laptopen i knät och har benvärk som in i h*levetet. :(






Alltid lika seriös.... BJUD PÅ SIG SJÄLV

Skola igår

Igår hade dom andra utflyktsdag, eller vad det kallas. Då var jag på skolan och gjorde nationella provet i svenska. Jag kom till skolan 08:45. Där träffade jag Kristin och fick gå till datasalen med min egna laptop och fick göra nationella provet. Skulle skriva uppsats. På en kvart så var jag typ nästan klar! Jag fick direkt massor av idéer och på en kvart så hade jag skrivit nästan 2 sidor! Men jag satt ändå kvar i 1,5 timme till. På den 1,5 timmen så satt jag och läste om texten typ 1000 gånger och skrev om den hela tiden. Jag tog bort saker och skrev dit andra saker som jag tyckte var bättre. Sen var jag klar. Då fick jag skriva ut den och lämna in den. Sen så träffade jag våran SO lärare och fick prata om att jag skulle ha gjort SO provet. Hon ville att jag skulle göra det IDAG (alltså igår). Jag hade inte pluggat NÅNTING. Jag kunde verkligen ingenting, men hon ville att jag skulle göra ett G-prov. Så jag fick papper och sen gick jag och satte mig och plugga. Efter 2 timmar så gjorde jag provet och hade ALLA RÄTT! ALLA RÄTT!! Riktigt stolt!

Så nu har jag gjort nationella provet och har gjort SO provet och har ett säkert betyg! :)

Knappast jag ska gå IV!  Jag hinner jobba ikapp allihopa :D

tråkigt

Har blivit typ sjuk igen. Mår inget bra iaf :/ Men i morgon så ska jag tvinga mig själv till skolan för att göra nationella provet i svenska. Jag har inte gjort det andra provet i svenska, där man ska skriva uppsats. Så jag ska ta med mig datorn i morgon och göra den då. Alla andra på skolan ska ha utflykt eftersom det är "tillsammans veckan" på skolan nu. Men jag ska gå till skolan och sitta där och göra provet istället.

Har legat och vilat hela dagen. Hoppas på att må bättre i morgon :)


slänger upp en bild för jag har tråkigt

Halsbandet som jag köpte när jag var på stan i fredags :) me like!

mer bilder

Insåg att bilderna som jag försökte ladda upp i mitt senaste inlägg aldrig kom upp. Bara en enda bild lyckades.  Så jag gör ett nytt försök och laddar upp fler bilder från helgen :)


Glad alla hjärtans dag<3 :)

Idag är det alla hjärtans dag. Men typ "firade" det igår istället. Åsa kom hit igår (lördag) ungefär kl 12. Sen gick vi ut på våran baksida, sola och fikade i det fina vädret. Haha Alex skulle leka i snön och ramlade med ansiktet rakt ner i snön. Hahah! Det var gulligt. För han grinade inte. Han började slicka sig runt munnen och åt upp snön istället XD Vi var ute flera timmar och njöt. Sen Lagade vi middag. Nudlar,kyckling och wokgrönsaker :) Gott! Sen på kvällen så åkte vi till ica och köpte hem massa gott. Chips,godis och dricka. Vi satt på mitt rum och kollade på film,svullade och snackade med folk på skype :D

Här lite bilder från helgen
-


Sakerna jag köpte

Här är sakerna jag köpte idag.



En t-shirt från Gina Tricot


Den ser blå ut, men det är egentligen lila x)


En kjol



En skitsmart bh utan axelband! Perfekt för klänningar eller ärmlösa tröjor/linnen.




Halsband, Ring och 4 armband



Två örhängen


Skrubbhandske för bad och två face mask.


pärlor som jag ska pimpa min mobil med :)

Fri-day! February 12th

Idag är det Fredag. Det är en rätt så kort dag på skolan. Jag missade första lektionen som var svenska, men sen hade vi engelska,matte,idrott,lunch och sen NO. På idrotten så åkte jag och Linnea skidor! Det var första gången jag åkte skidor på över ett år! Och jag ramlade inte en enda gång. Stolt typ (A).

Efter skolan så åkte jag och mamma ner till stan och shoppade massor! Vi var inte där så länge, typ 1,5 timme bara. Men lite saker hann jag köpa..


idag var en sån här gång som jag fick typ allt jag pekade på x)  Helt otroligt vad snäll mamma var idag och gav mig allt jag ville ha x)



Bilder på det jag har köpt kommer i nästa inlägg :)

På Radion

Hej allihopa! Sitter nu på radiohuset! Har nyss varit och tränat dans,hiphop! Det gick bra och var skönt att träna. Efter träningen så kom mamma och hämtade upp mig med radiobilden.( Haha låter som en leksaksbil). Jag menar radiojämtland bilen! x) Mamma hade köpt äppelpaj och kolsyrat vatten till mig, så sitter och smaskar på det samtidigt som jag lånar en dator i deras gigantiska rum fullt med datorer.  Vi ska vara här en timme, sen ska jag hem och bada och slappa! Så skönt :)

Bloggar kanske mer när jag kommer hem! Hejsvejs :)

svar på kommentar.

svar: nej jag har inga linser. :) det är min riktiga ögonfärg

blä-dag

Var inte på skolan idag för jag hade så ont i magen. Tog mig aldrig iväg.

Vet inte om jag orkar gå i morgon. Men jag borde eftersom vi har nationella prov igen.

jaja. ska lägga mig tidigt så kanske jag mår bättre i morgon

It waaaz okay!

Idag hade vi det första nationella provet! Det gick BRA! Var nervös över att jag skulle få hjärnsläpp och totalt faila. MEN så blev det inte! Jag hann/kunde svara på alla frågorna och jag känner mig rätt så nöjd! Nu hoppas jag bara på att det blev så bra som det kändes. :) Läsförståelse är ju faktiskt rätt så lätt. Dock kommer det bli jobbigare på torsdag då vi ska skriva en hel uppsats. Ska typ sitta 2,5 timme :S jobbigt!


I morgon har vi checkdag. Då ska jag göra matteprov, ha genomgång i kemi, och genomgång i svenska inför nationella provet. Mycket som ska göras! Jobbigt..
men det går nog bra :)


Ska typ sova nu snart så GODNATT! :*

owh maay gadd!

FÖRSTA NATIONELLA PROVET I MORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör.... nästan.
Nejdå, det kommer nog gå fint :) Är ju bara svenska läsförståelse. Lätt ju :)



Bäst jag lägger mig tidigt ikväll så jag är klar i huvudet i morgon. :P

Har laddat kvällen med chips!

Slapp söndag

Söndag är en perfekt dag för att bara slappa och skämma bort sig själv! Just det har jag gjort idag! Jag har fixat och gjort det fint i rummet, jag har gjort en avslappnande face mask och bara slappat framför tvn.Nu känner man sig redo inför en ny skolvecka :)


Tha fäce määsk



Det luktade så gott, så man ville äta upp den..




Fick även en tidining idag :)



Såna hära dagar så orkar man inte fixa sig.. så körde på den naturliga looken :P
Helt ofixad typ. Osminkad, uppsatt hår.. slapp helt enkelt..






p.s HAHA jämför den här bilden med bilden i inlägget under x) skillnad

Bra lördag (Y)

Jag vet inte om det kan bli så mkt bättre just nu..
Ligger nerbäddad i en varm säng med chips,godis och läsk. Ikväll kom Åsa hit och åt middag, sen fixade vi mitt hår och sen gick vi på ica och köpte massa gott.

Jag blev faktiskt rätt så nöjd med mitt hår nu. Äntligen färgat svart! :)


Dagens bild/Skratt



Mr.Bean som avatar! Hahahah :D

Icke sa Nicke

Tror ni att det blev någon hårfärgning ikväll? Nepp. Även fast mamma hade lovat (och tummat) HAHA!, så blev det inte :( Nej för hon "orkade inte". Jag har bara väntat 1 vecka nu!!!! :o svikare :( Jaja, hoppas på att hon kan färga håret på mig i morgon istället. Annars tänker jag göra det själv!

Vill ha svart hår...nu!


Btw så blir inte mina planer för helgen som jag hade tänkt mig. Mår fortfarande riktigt dåligt. Så blir nog ingen stan för mig i morgon. Men kanske jag kan träffa Åsa ändå en stund, om hon kommer hit. Sen får jag också se om vi "5 tjejerna" skulle ha en filmkväll :)

Jag måste sova nu.. eller snart iaf. Godnatt :)

Fredagen

Om 30 min så åker mamma från radiohuset, då ska hon åka på affären och köpa hårfärg till mig och sen ska hon åka och hämta ut två paket. Ett till mitt hår och det andra är en plattång (A) Sen när hon kommer hem ska vi äta tacos och sen ska jag färga och fixa håret! :D hihi.

Jag mår mkt sämre idag. Just nu ligger  jag i sängen för jag orkar inte göra något annat. Jag tror jag har feber (har inte tagit nån temp) och jag mår jätte illa. Bara legat i sängen hela dagen.


Hoppas jag blir bättre tills i morgon så jag kan gå på stan och shoppa och sen träffa Åsa<3

Förkyld

Jag har blivit jätteförkyld och kunde inte gå på skolan idag. Jag kommer missa dansen ikväll också, och jag kan nog inte gå på skolan i morgon heller...

Detta vill Linn ha..



Svart långt hår:
Har alltid tyckt att långt svart hår har varit så snyggt.
Jag har haft svart hår förut men då var det kort.


Skulle vilja ha Brookelle Bones hår.



Samsung digitalkamera st-550
Första(?) digitalkameran med en display på framsidan.
Det är ju sjukt smart! Plus att jag behöver en liten smidig digitalkamera.


Max reklamen<3

Haha älskar den nya Max reklamen.


Det är Maria Montazami från hollywood fruarna

Schema

Detta är vad som är hittills planerat resten av veckan

2a Februari.

Idag var det skola som vanligt. Först bild, sen svenska, och sen dubbelpass i SO. Dom andra i klassen hade SO prov, men jag slapp göra det. Jag ska göra det senare istället. :) Fick gå och äta 1 timme tidigare (om man var klar med provet). Efter lunchen så hade vi slöjd. Jag orkade verkligen inte jobba. Typ satt och segade bara. :P Har varit så trött och seg idag också. bläääh.  I morgon ska vi ha skidor på idrotten! Hoppas INTE det är 20 grader kallt då! :O Jag kommer dö.... så himla otränad


Jaja. Längtar till fredag! ^^ hihi



Jag idag

Nigahiga is loooooooooove

Måndag. 1a Februari! :)

Hejhej! Idag är det måndag, alltså en ny skolvecka. Idag hade jag absolut ingen lust alls att gå till skolan. Ändå så lyckades jag ta mig iväg eftersom jag har bestämt mig för att kämpa. När jag väl var på skolan så ville jag bara gå hem. Men tack vare vännerna som alltid få mig på bra humör så lyckades jag ta mig igenom hela dagen. :) Efter skolan så hämtade pappa upp mig så åkte vi ner mot stan för ett ärende. Sen åkte jag hem och käkade middag, nu sitter jag här! Är riktigt trött, eftersom jag bara har sovit 3-4 timmar inatt. Så kommer troligen lägga mig mkt tidigare ikväll. Kanske 8 om jag lyckas :)

Jag orkar inte fortsätta på designen idag, kanske i morgon. Jag känner att jag också måste ner på stan någon dag och köpa lite ny kläder och smink. har inte varit och shoppat på stan sen.. julas!????? :O FÖRRA ÅRET!. Haha.


Måste även köpa nya pärlor till min mobil. Dom bara ramlar av ju :O