Hahaha



#ThisMadeMeSmileToday


Äntligen något som fungerar

Det finns en nyhet som heter Nude Magique CC cream, och det är verkligen en mirakelkräm.
Detta är två krämer som till 100% anpassar sig efter ens hudton. De finns i färger lila och grön, och inte efter "mörk" eller "ljus" hudton. För krämerna passar alla hudtorner eftersom den "förvandlas" och anpassar sig till ens hudtorn istället. Den lila krämen är lite rosatonig och ska ta bort gula och gråa hudtoner. Den gröna krämen är lite mer gultonig och tar bort röda hudtoner. Jag använder mig utav den gröna eftersom jag ville få bort röda partier i huden. Ni vet att man kan bli röd på vissa ställen och även om man försöker täcka med concealer så lyser det röda igenom? Så när man applicerar krämen så är den bokstavligen grön, men efter att man smörjer in den så anpassar den sig helt och hållet till din egna hudfärg och tar bort det röda i huden. Syns inte ens att du har på dig krämen. Jag fullkomligt älskar det och är glad att äntligen hitta något som fungerar! Jag har nu slutet med foundation och andra saker man använder för att jämna ut och täcka huden. CC cream tar istället bort problemet för att bara täcka över det och funkar bättre än alla foundations och concealerr som jag prövat. Så detta är något jag ville rekomendera!
Kostar 169 kr och finns på typ alla ställen där de säljer smink.
 
 

Mått bara bra idag

Idag hade jag inge ångest alls så har varit hur pigg som helst. Efter jag hade käkat middag så stack jag t.o.m ut på en joggingrunda! Känns så skönt när man tar sig iväg :) Nu tittar jag på tv och fikar lite. Ska lägga mig tidigt för att orka iväg tilll skolan i morgon. Ha det!


Lever som en nörd

Eftersom jag hade några jobbiga dagar med ångesten så har jag bestämt mig för att ta det lugnt resten av veckan. Idag mår jag mycket bättre så har klivit upp tidigt och gjort lite nytta. Nu sitter jag och nördar GTA igen. Imorgon ska jag rventuelt till skolan en stund. Måste dock ta det lugnt så jag inte får en stor attack igen. 
Hörs!



GTA5 och blåbärspaj

Äntligen så kom mitt spel! Väntat nästan en vecka, så äntligen. Haft det lite dåligt några dagar så det kändes kanon att få spel man längtat efter :) så har suttit och nördat ett litet tag och ätit blåbärspaj.





Ropa inte hej förrän du är över bäcken

passande ordspråk det där,min rubrik. Ungefär så var det. Från och med att vi fick helg i fredags så gick jag in i väggen typ. Jag har haft panikångest sen slutet av 2009 och under dessa år så har ångesten blivit värre. Vilket är konstigt. Att sjukskriva sig känns just nu som en riktigt bra idé, men är inget jag bestämt ännu. Varje dag är ju en ny dag så man ska inte ge upp innan man provat. Kanske så mår jag redan nästa vecka bättre.
 
Så nu tänker jag gå tillbaka till sängen och sova lite mer och sen hoppas på att vakna pigg
 
 

Värdelöst och vara student idag

Gud vad värdelöst det är att fortsätta gå i skolan och knappt få pengar så man klarar sig. Varför ska jag sitta här och må sjukt dåligt av stress och ångest pga skolan när jag inte ens har pengar så jag kan göra något. Kommer inte kunna göra något annat än att sitta i skolan för som student får man inga pengar. Varför ska jag stanna kvar i skolan och göra klart bokrapporter i engelska C och skriva uppsatser om krig i Syrien (och ha ångest av pressen ) när jag kan få betalt av arbetsförmedlingen varje månad medan man väntar på att hitta ett jobb? Jag skulle ju iallafall få betalt för jobbet då! Jag får bara ångest och panikattacker varje dag av allt skolarbete - till vilken nytta? Året jag läser nu är helt frivilligt och är bara för att läsa klart kurser som jag (helt i onödan) har tagit på mig. Att läsa svenska C "bara för jag tänkte vara duktig" kommer inte direkt vara avgörande när jag sen ska söka mitt första jobb.  "Jag ser att du inte fick godkänt i naturkunskap så du får inte städa hos oss".
"Det är inte så det funkar,Linn" kommer ni säga. Men det är inte värt att jag tar ut mig och istället mår superdåligt pga skolan när jag slösar bort min tid och inte ens får ut något av det. Skulle hellre jobba och få betalt så jag kan hitta på saker än att sitta i skolan och må dåligt och knappt få en enda krona. Till vilken nytta? Många hoppade direkt vidare med sämre betyg än mig och började jobba. Eller som andra jag känner gjorde - hoppade av IV för att jobba istället för de ville kunna ha pengar och ha kul.

Så börjar veckan om igen

Så är det söndag natt och om ca 7 timmar ska jag upp igen för att åka till skolan. Ska plugga samhälle och sen matte B. Har inga andra planer än så :) vill ha mitt GTA men CDON har inte ens skickat iväg det än så får det väl inte förrän på tisdag eller onsdag. Dör pga väntan, haha.
Godnatt!



äntligen fredag

Då har man överlevt ännu en vecka pluggande! Imponerad att jag helt plötsligt har så mycket energi? Jag betar av massor av saker samtidigt. Är ju motiverad för bra betyg och avsluta alla ämnen.
Igår följde jag även med och åkte lastbil halva dan. Var sen och letade efter ett GTA 5 men dom är verkligen slutsålda. Åh asjobbigt när man väntar på något man verkligen vill ha..
Aja, nu är det helg men kommer troligen plugga mest i helgen.
 
 

Jag vill ha Grand Theft Auto V!

Ååååh kolla in detta! Femman kom ut igår och jag vill ha det. Enda problemet är att jag endast har tusen spänn kvar på kontot och innan jag hunnit pratat med CSN ifall jag kommer få några pengar medan jag är i skolan, så får detta spel vänta.  Jag har trean, men det är ingenting mot detta nya spel. Grafiken och möjligheterna är sjuka! Men jag får väl vänta några veckor..
 
 

The coolest sweatshirts I've seen!

SheInside.com har de coolaste tröjorna jag sett. De är i grymt bra pris OCH det är fraktfritt. Så jag tog nyss och beställde en. Så det är ett tips :)
 
 
 
 

Sjukt gruvsam!

Om jag överlever morgondagen så är det de bästa jag gjort på länge. Ska nämligen gå skola 10-16. Jag kommer ha ingen av mina klasskamrater där. Alltså kommer jag sitta ensam (eller med nån klass jag inte känner) hela dagen. Ingen att prata med och jag ska plugga matte halva tiden av dagen. Självmordsdagen! Många saker jag hatar på en och samma gång..  Så jag ska kliva upp om 7 timmar och måste ta med mig egen lunch, åka buss, gå till ett ställe för att få hjälp med att få mitt busskort att fungera igen, sen gå till skolan, ha samhällskunskap, lunch, och sen plugga matte till kl fyra. Kommer vara död.




Lite från Spanienresan

Har inte skrivit om resan ännu för har varken haft tid eller ork. Har dock hunnit gått igenom några bilder som jag valt ut och försökt redigera och städa. De flesta av bilderna jag lägger upp nu är faktiskt tagna genom ett bilfönster samtidigt som vi kör, så därför är det så dålig kvalité på nästan allihopa.
 
Det vi gjorde var att åka upp till en fyr på ett berg. Vägen dit var en sjukt smal och slingrig väg hela vägen upp. Sjuuuuukt mysigt men även läskigt då det var väldigt mycket folk som ville upp samtidigt. Vissa ställen blev vägen mycket smalare och fanns inte ens räcke på de ställerna. Kör lite för fort och man stupar.... anyways vad jag tänkte skriva var att det var ändå en bra upplevelse och fantastiskt vackert :)
 
 
 

Kliar i fingrarna

Jag har egentligen viktigare saker jag borde göra, men istället sitter jag på Ebay och spanar på kläder. Har hittat en jacka jag verkligen vill ha. Jag menar; 100 spänn för en sån här är ju ingenting!
 
 
 
 

Va kreativ


Om ni behöver ett gott skratt

Jag tror jag skrattade mer åt det här än vad jag borde, hahahahahah. Ellen<3
 
 

En dagens outfit med fynd från Mallis

Det blev inte mycket shoppande i Spanien. Köpte lite smycken, en keps och denna top för ca 200 kr.  Så det var ju knappt några pengar (eller saker). 
Så idag var min första skoldag. Går knappt att kalla det skola för mig. Min hösttermin kommer (än så länge) innebära att en enda dag i veckan kommer behövas spenderas i skolan. Resten sköter jag hemifrån. 
Nu hoppas jag bara att jag kommer få något sorts bidrag i pengaväg så kommer min höst bli hur lättsam som helst! Vill fan hellre plugga än jobba... 
 

So, me today
 
 
 

Tack blogg.se


Tack blogg.se för att eran mobilapp funkar igen. Jag har mått lite..knasigt sen jag kom hem från resan. Huvudvärk i tre dagar i rad och lite ångest, så orkar verkligen inte sitta vid datorn. Men imorgon börjar jag äntligen i skolan igen. Ja,jag är faktiskt glad för det, för människan mår som bäst med rutiner. Så äntligen kommer jag sysselsättas och ha nånstans att åka. Dock kommer jag få plugga hemma så har mycket tid till att träffa vänner också. Har inget schema att följa :) 



Pysseltips, naglar #4

Nailed It NZ: Take Two day 30: Food theme/Strawberry nails tutorial

Pysseltips naglar #3

Om jag hade haft tålamodet så hade jag försökt mig på detta
The Beauty Department: Your Daily Dose of Pretty. - NAILED IT!

HOME!!!!

Är lycklig av att vara hemma igen. Även om jag hade en fantastisk resa så känns det alltid bäst att komma hem igen. Vi hade en liten jobbig hemresa då vi inte fick sova nånting natten mot fredagen för bussen hämtade upp oss 03:00 och flyget gick sen 06:20. Så innan vi hade packat ihop allting på torsdagskvällen så var klockan redan över 11, så fick bara sova typ 2 timmar. När jag kom hem igår så sov jag hela dagen. Men idag är jag superpigg! Går just nu igenom alla bilder jag tog, så ska snart ladda upp dom :) Ska avnjuta en svensk frukost nu (har saknat det) och sen packa upp alla väskor.
Puss!