Har ni sett nån sötare?

Gör allt för att bli pigg

Vill bli frisk nu! Hatar att vara sjuk.
Mamma kom hem med godsaker och nu ska jag se på världens bästa serie!

Vad jag har fått hem!

Fick hem denna för några dagar sen, men då blev jag helt plötsligt jättesjuk så har bara hunnit spela en enda gång! Jag har fått feber och mår riktigt skit. Gud vad man börjar uppskatta saker när man är sjuk. Ni ska bara veta hur mycket jag längtar efter att orka gå och duscha och gå ut på en promenad. Allt jag kan göra nu är att ligga i sängen :/

we're those crazy kids

 

Goddagen

Jag har sovit nästan ett dygn haha. Jag kände mig så pigg igår, men efter några timmar så slocknade jag, mitt på dagen. Nu har jag haft en lång natt och är utvilad

För ett år sen

Såg denna bild ligga kvar i kameran. Det är snart ett år sen jag hade håret i färgerna, brun, blont(inte för att det är en "färg"), blå och lila. Har idag blekt hela mitt hår till en mörkblond/ljusbrun färg, för planen är faktiskt att sätta i färg igen. Men inte på samma sätt och kanske inte samma färger heller. Vi får se ;)
 
 
 
 

This awful place

Bilbingo

Har varit på årets första bilbingo. Åker varje år på några stycken. Idag hade de rekord med människor där. Flera tusen. Vann inget, men var mysigt :)

Naaw

Finns det nåt sötare än när en marsvinsbebis somnar i ens hand?

Onsdag?

Känner att man inte har så bra koll på veckodagarna när man har lov..
Aja, tänkte bara blogga om min dag lite snabbt. Åkte ner till stan för att gå till banken och äntligen hämta ut mitt leg. Men efter 20 minuters väntan så fick jag veta att dom råkat skicka det till Järpen istället. Jaha.. Så ska vänta en vecka till tills jag får det. Sen var jag på skolan och lämna ett papper och fick kuponger till värde av 640kr. Och sen åkte jag hem och fixade våfflor till middag. Inte så intressant.

Fick mitt paket idag med. Ska visa de sen för de var så söta, haha

Tråkväder

Har ingen lust att gå ut en dag som denna. Men jag måste ner på stan för några ärenden.

Vet inte varför..

..men kan kolla på denna i evigheter

HAHAHA

haha bästa filmen ju<3
hit girls | Tumblr

I love gifs

Page 394Smooth Harry | via Tumblrlife | Tumblr
wow dude slow down XD | via Tumblr

Snart varit uppe i 20 timmar

Jag vaknade klockan 5 i morse och var klarvaken. Har iallafall mått bättre idag än vad jag gjorde igår då jag var sjuk och bara sov hela dagen. Idag har jag inte gjort nånting men har iallafall varit vaken i snart 20 timmar,hehe. Imorgon hoppas jag på att kunna få saker gjorda.
 
Agustin Garcia ϟ. | via Tumblr
 

Extremt opigg

Misstänker att jag håller på/ är lite sjuk. Sov heeeela dagen igår och natten, så därför vaknade jag nu innan kl 6 på morgonen.. Orkar nog blogga när jag är pigg igen.

Tack Dollar Store för eran 10-kronors choklad.

Höjdpunkten på dagarna

Är man ledig när inte resten av familjen är det så är det svårt att hitta på något på dagarna. Nu är det iallafall helg och vi avslutade veckan med att åka och fika. Finns ju inget godare än panini till lunch!

Bebis

Bebisarna har nu blivit över en vecka gamla. Har börjat kolla och tror att två är killar och en (den på bilden) är en tjej. Killarna kommer vi då tyvärr vara tvungna att sälja, men tjejen kan vi behålla. De är så underbart mysiga, hehe :) Nästa grej är att komma på namn också..
Och när som helst så ska mitt andra marsvin föda också, och vi tror att hon väntar två ungar.


Fina solnedgång

Skulle egentligen precis gå och lägga mig när jag insåg vilken fin solnedgång det var just nu. Här uppe i norrland är det ju ljust dygnet runt på sommaren, så då är det inte konstigt att se en solnedgång halv 12 på natten.
 
 

Nagelinspiration

Hello June

för första gången på länge så ser jag faktiskt fram emot sommaren!

Exakt

Studentflaket

Kan meddela att jag äntligen har en dator att använda nu. Blev tvungen till att dra fram min gamla laptop som jag inte har använt på tre år. Den var överhettad och helt knäpp, men har en morbror som fixade den. Nu har jag köpt ett usb-wifi och kan äntligen använda den som vanligt igen. tack gode gud! Känner sig så handikappad utan dator.
Så nu har jag äntligen kunnat ladda in bilder från studenten :)
 
Slänger denna gång upp några bilder på vårt flak.
 

I feel ya bro

Hangover part 3

Var så trött och seg hela dan men hade bokat in sen över en vecka tillbala att gå på bio med min barndomsvän Johanna, och det var något jag såg fram emot. :) Så ca en halv timme innan bussen skulle gå så hoppade jag in i duschen, aah! Så på 30 min duschade jag, sminkade, bytte kläder och torkade håret.
Filmen var iallafall riktigt awesome och ni MÅSTE se den!
Efter filmen så fick jag vänta 1 timme och 15 min på bussem, så gick till donken och köpte middag kl 9 på kvällen. Tog sen buss hem 21:45, och det är SISTA bussen som går på fredagar :o Vad är det för stad jag bor i?

Första lediga dagen som student (igår)

Igår var det så fint väder att vi satt ute exakt hela dagen. Åt cheesecake och solade! Riktigt skönt. Idag är jag inomhus och slappar innan det blir bio ikväll :)

Jag är en student!!!

Det här är helt galet! Sen jag var fjorton år så brukade jag hänga nere på stan och se de andra studenterna fira. Nu fem år senare så är JAG en av dom. Fokusen var på bland annat på mig och fan vad vi firade!! Absolut en av de bästa dagarna i livet, och de som inte tar studenten missar något! Jag förstår dock inte hur folk har orkat festat sen 7 i morse :p jag höll mig helt nykter tills tio ikväll. På kvällen träffade jag Moa och hennes vänner från Strömsund. Första gången jag träffade dom :) Vi var i österängsparken och drack och vid 12 gick vi till rådhuset där alla studenter stod och sjöng. En jäkligt magisk känsla denna kväll!
Så nu ska jag lägga mig. Tyvärr tidigare än vad jag trodde, men mitt sällskap gav upp och gick hem alldeles för tidigt. Men jag vägrade gå hem vid halv ett, så jag hängde med andra och träffade massor av nya människor :) Det underbara med fulla människor är att alla blir så trevliga och kärleksfulla. Människor man inte kände kom fram och kramades. Varför är det inte alltid såhär?
Nu är jag nedstänkt i öl (trots att jag inte drack nån) blev uppraggad,lite trött i fötterna och så jäkla lycklig! :) skulle vilja göra om allt igen!!!!!!!!!!!!!!


För idag tar jag studenten!

Godmorgon! Dags att göra sig i ordning för kl 10 så börjar vi fira studenten!
This is so crazy!

Behövde lite natthumor

Ligger i sängen men kan inte sova pga all stress i morgon. Egentligen är det inget att stressa för, men det är ju så mycket som händer på studenten!!
Jag ska upp om ca 6 timmar...

Nykläckta bebisar

Har de senaste två veckorna väntat och sagt "de föds när som helst". Men just idag så slutade jag hoppas för började tänka att det var 1-2 veckor kvar.
Men så hörde jag plötsligt ett ovanligt pipande ljud från buren och när jag kollade in så låg det där tre små nyfödda bebisar. Mitt ena marsvin har allt fött en kull :) Nu kommer det andra marsvinet och föda snart och vi tror att hon väntar två bebisar. Så snart har vi fem nyfödda! De är så otroligt söta. Trots att de bara är några timmar gamla så hoppar de redan runt och busar. Är så små så de kan sitta i ens hand och de vägde bara 90 gram!

När jag var nyvaken och ofixad till hundra

Tänkte blogga i morse så fort jag hade vaknat, men jag glömde. Bättre sent än aldrig då!

I morse



Dagens skratt

😘 You 😘

Inte lika fint

Det har regnat inatt och slutade bara för nån timme sen. Ser inte alls så lockande ut att gå ut idag. Hoppas det blir finare senare.

Vilket väder!

Jag använde denna dag till att göra saker jag inte hunnit förut. Så det första jag gjorde var att lägga mig ute och sola. Har faktiskt bara hunnit gjort det en endaste gång sen det blev såhär varmt!
Efter det så hängde jag tvätt och städade så länge jag orkade. Nu ikväll mår jag dåligt för känns som solen gav mig nån smäll. Har redan lagt mig i sängen för ska ändå upp typ kl 6 i morgon bitti..

Underbara studentkvällar

Två kvällar så har vi hängt med de andra studenterna i Österängparken. Är så kul hur mycket folk som samlas och slutat inte festa förrän 5 på morgonen! Dock höll vi inte alls på så länge. I onsdags kom jag hem 00:30. Och igår kom jag hem vid 03-tiden. Igår kväll var en av de roligaste kvällarna jag nånsin haft! Perfekt väder, pratade med massa nytt folk och hade det så jäkla mysigt. Ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Ja hade velat stannat ute hela kvällen!

Några bilder från onsdag och fredag.

Wtf facts

Henkommen

Sådär lagom nykter och underbart lycklig ikväll! Kon precis hem från österäng där alla studenter var. Mår så bra och haft det så kul!!