Mysig ledig dag

Halva familjen reste bort och andra halvan av oss var hemma och hade det lugnt och skönt. Blev en fika på café. Ungefär så mycket man orkar i denna värme. Måste dock säga att kvällarna är så sjuuukt härliga! Fortfarande varmt ute ner solen går ner vid 21-22. Ikväll blev det faktiskt brännbollsträning med syrran nån timme. Känns skönt i kroppen nu.




Vad hände med sol och värmen?

Vi hade ju värsta sommarvädret typ onsdag-fredag, men nu har det regnat konstant i två dagar! Men jag erkänner att det var lite skönt med svalare väder ett par dagar.
För övrigt så har jag ingen skola denna vecka, så ska endast jobba hemifrån och försöka avsluta sista kursen. 

Positiva med regnet är väl de fina vattendropparna. Hade inte kameran med mig så fick bli mobilen.


Äntligen helg nu!

Vet inte varför, men har just den här veckan längtat väldigt mycket till helgen. Inte för att jag ska göra något speciellt i helgen men ville ha ledigt. (fast ledig blir jag ju inte riktigt då jag alltid har jobb på helgerna).Har iallafall den här veckan vart på besök på framtida skola så jag vet vad som väntar mig. Och idag gjorde  jag mitt sista prov i matte så nu har jag betyg i det. Alla rätt! Ska ta en dusch nu och sova för imorgon väntas shopping. 
 
san francisco drinkar från helgen
 

Min karamell

Hur söt är inte min karamell?



Tisdag

Imorgon ska jag iväg och kolla på mitt nästa alternativ nu efter att jag avslutar gymnasiet. Fanns tydligen mer möjligheter än vad jag trodde! Finns just nu fyra olika ställen jag kan vända mig till efter gymnasiet, och jag ska försöka klura ut vart jag ska gå. 
 
Två bilder från nu ikväll 
 

True!



två bilder

 Har tyvärr bara haft en fotochans än så länge med fint väder (har jobbat de andra dagarna).
Hinner bara slänga upp två denna gång.
 

Saknar Desperate housewives

Gud vilken jobbig dag det vart med jobb. Och när det är varmt också så blir det extra jobbigt. Var mycket denna helg och jag valde att göra allt jobb på en och samma dag. Dödtrött nu. Annars är kvällsvädret UNDERBART just nu!

Fick sån saknad efter världens bästa serie <3





100 bilder blev till en

Detta är riktigt läckert. Fotograf fotade himlen 100 gånger och satte sedan ihop dom till en enda bild

Yummie

Älskar att bara titta på inspirerande eller smarriga bilder. Gör en på bättre humör







Nagelinspiration

Tycker de var så najsiga allihopa. Synd att man inte kan göra såna själv :(

Jag har en dålig och stressig vecka med massa nya saker och tankar, så bloggandet kanske inte är/har varit så bra. VILL ATT DET SKA BLI BRA VÄDER SÅ JAG KAN FÅ GÅ UT OCH FOTA MED NYA KAMERAN!!!!









Några snabba bilder med Canon EOS 7D

Har verkligen haft otur med vädret de senaste dagarna så har endast kunnat foto inomhus. Vill kunna ge mig ut någon dag och verkligen prova kameran på riktigt och se vad den går för.
 
Här är i alla fall tre bilder när jag provade kameran lite första dagen.
 

Knalligt ska det vara!

Älskar dessa knallfärgade kjolar. Vet inte vart man kan köpa såna, men känner att jag måste ha en (eller två) nu till sommaren. Love it!




Like it's my birthday!

Haha vilken dag.. Gick och hämtade ut min nya kamera och spelet jag köpte från blocket. Så min dag har bara bestått utav fotografering och nörda spel :D Finns inte så mycket att fota just nu (dåligt väder) så jag sitter och nördar Payday 2. Asroligt men svårt!
 
Min nya kamera. Känns som en extremt stor skillnad att gå från en Canon EOS 1000D till en Canon EOS 7D.  Min 1000D är en nybörjarkamera, så känns jätteskönt att ha uppgraderat mig till en mer avancerad nu :) Looooove it!
 

Pysseltips - hårfläta

Detta vill jag prova. Läckert!


Things are getting so well

Fick meddelande om att min kamera nu väntar på mig, så ska hämta ut den imorgon. Snabbaste leveransen nånsin! En dag tog det från att de fick in kameran på lagret och sen landa hemma hos mig. Toppen! Så imorgon ska jag äntligen få börja exprimentera! Borde nog tömma datorn för lär ju bli typ tiotusen bilder på ett dygn när man får en sån leksak i händerna haha.
Men först måste jag på skolan och göra prov imorgon innan :( 
Bör sova snart för idag har jag inte haft nån energi och den behöver jag få tillbaka tills imorgon.


Positiva veckan

Så var det redan söndag igen då! Var en superlätt jobbhelg denna vecka så hade äntligen tid för att ha helg också. Men imorgon ska jag göra något jag aldrig gjort förut, nämligen gå till arbetsförmedlingen! Ska inte dit för att skriva in mig, utan ska dit på "studiebesök" som alla sistaårselever blir erbjudnaEftersom jag är "speciell" (ångestproblem) så ska jag få gå dit enskilt och lyssna på val man kan göra. Plugga? Plugga och jobba? Endast jobba? 
Känns vuxet att man ska dit. Typ "är det redan dags"? Även om mina vänner gick det redan förra året, så känns det tidigt. Kul att tjäna egna pengar men har lite dubbla känslor om det. Erkänner ändå att det känns spännande och välja vad jag ska göra härnäst. 

Om vi ska prata lite om de positiva sakerna just nu, så har jag äntligen beställt min kamera!! Ingen butik i stan hade kameran så blev tvungen att beställa den, och där var den slutsåld men kommer in imorgon måndag. Sen tar det kanske 2-4 dagar innan den landar hemma hos mig, men det är ju inte alls länge! Så denna vecka kommer jag få kameran jag sparat till! Just nu är jag förövrigt helt pank också för typ första gången i mitt liv haha. Men det är det värt.
Och om jag får vara lite nördig så kommer jag även få hem nytt spel (kanske redan i morgon)  som jag fynda på blocket. Och den 27e maj kommer det nya spelet Watch Dogs släppas (och landa i min brevlåda). Ni borde kolla upp det spelet på youtube. Kommer bli awesome.
 
 

Sötast



Hey it's May!

Känns så skönt att det är maj. Enda jag "oroar" mig för är att skolan ska ta slut redan för jag har mer saker jag vill göra klart där. Men funderar på att studera vidare sen. Egentligen, hur rolig är det inte att passa på och plugga olika ännen man är intresserad av och lära sig saker man har nytta av hela livet? Är nu man har chansen att studera extra i exakt vad som helst. Finns allt mellan fotokursern till läsa vidare matte typ. Som man kan göra alltså. Så det är bara välja precis det man är intresserad av. Har man en hobby så varför inte plugga det och lära sig mer om det man gillar? Jag känner just nu att jag hellre vill studera än att söka jobb. Känns roligare! Är faktiskt inte fotografering jag tänkt studera då