Fin sommarkväll igår

Hade en kul kväll med Johanna igår :) Hon ringde mig på kvällen och vi cyklade ner till sjön. Var sjukt skönt väder. Alldeles sådär lagom :) Vi fotade och sånt skoj. Sedan cykla vi runt och njöt av vädret och avslutade med en film,popcorn och glass hemma hos Johanna :D

Bilder kommer sen, för nu ska jag ner till badhusparken och njuta! :D

Knepiga fobier

Alla har vi någon slags fobi. Jag själv har jätte fobi för spindlar, och även för trånga utrymmen och känsla av "instängd", alltså klaustrofobi.

Här är en lista på lite...knepiga fobier.. eller SJUKA, skulle jag vilja säga

Ablutofobi - Rädslan för att bada och tvätta sig
Ambulofobi
- Rädslan för att gå
Geliofobi - Rädslan för att skratta
Ideofobi
- Rädslan för tankar och ideer
Tapofobi - Rädslan för att bli begravd levande
Hedonfobi
- Rädslan för att njuta
Geniofobi
- Rädslan för hakor
Anablefobi - Rädslan för att titta upp
Phronemofobi
- Rädslan för att tänka
Alliumfobi
- Rädslan för lök
Eleutherofobi
- Rädslan för frihet
Ergofobi
- Rädslan för att arbeta
Kathisofobi
- Rädslan för att sitta ner
Coulrofobi
- Rädslan för clowner
Sitofobi
- Rädslan för mat
Epistermofobi
- Rädslan för kunskap
Philofobi
- Rädslan för kärlek/bli kär
Ophthalmofobi
- Rädslan för att öppna ögonen
Peladofobi - Rädslan för flintskalliga personer
Eufobi
- Rädslan för att höra goda/glada/positiva nyheter
Hippopotomonstrosesquippedaliofobi -
Rädslan för långa ord

Hahah den sista var ju bäst!


Stek i solen + körsbär

Idag var det riktigt fint väder, så satt ute i solen och solade och njöt av en skål med körsbär. Riktigt gott var det!:)




En fjäril :)

Natthumor! Nigahiga is the best like always!

Haha NigaHiga är så bra!




Glad tjej + Daim + BMS

Sitter och käkar Daim och kollar på Blue Mountain State! Haha det är sjukt, men bra :D


Grattis Sofie som fyller 16 år idag! :) <3


Satt och skissa lite ikväll. Vad tycks? :)




Glad tjej!



Trevlig kväll igår

Igår så var jag ute och solade rätt mkt. Men mot kvällen så blev jag väldigt rastlös. Som tur var så ringde Johanna och räddade min kväll. Hon frågade om jag ville följa med henne och Sofie hem till Anna. Ebba var där redan hos Anna. Det var kul att träffa dom igen. Det har bara gått ca 2 veckor sen skolavslutningen, men det känns som mycket längre tid! Vi spelade Monopol och hade det kul :D Tror inte att jag nånsin har haft så kul när jag har spelat monopol! För det första så mindes jag knappt hur man spela, och för det andra så var jag dålig på det! Haha, men det var kul ändå :D fick ont i magen sen av allt skratt. Vid 11 tiden så åkte alla hem igen :)


Vem kunde tro att monopol var SÅ roligt? :o



Dagens outfit =)

Idag är det otroligt varmt! Jag var inte beredd på att det skulle vara 25 grader varm idag när jag skulle gå ut. Så jag är nog lite för varmt klädd. :p

Men såhär ser man ut idag! Ny skjorta och helt osminkad :)










Playing with photoshop

Satt och lekte lite i photoshop. Skulle kunna säga att hela bilden är en smula överdriven. Men var kul att testa nåt nytt! :D

Skulle vilja säga: In photoshop you can do what ever you want. Even become a star

Före (orginal):



EFTER!:



Närmare bild på brillorna:

Just nu: Ute på altan

Just nu så ligger jag ute i solen på altanen med min laptop. Solen värmer fortfarande, så jag ligger bara och njuter. Resten av familjen sitter också här och solar :)

Bilder, just nu:








Sämsta ever.

Efter att ha städat i några timmar så tänkte jag testa på en ny ansiktsmask som jag hade köpt för ett tag sen.
Men den var sjukt konstig! Redan från början när jag öppnade förpackningen så kände man att det luktade jättestarkt. Så stark brukar det inte lukta. När man började lägga på ansiktsmasken så började det direkt att sticka i ögonen. Först trodde jag att jag hade råkat fått nåt i ögat, men det var omöjligt med tanke på att jag bara hade applicerat det nere på kinden. Tvättade direkt bort allt. Jag har provat många olika ansiktsmasker, men den här var verkligen sämst! Sjukt dålig. Så vill bara varna er att inte köpa den!


Städardag

Har hållt på och städat hela dagen. Det tar nästan en hel dag att städa mitt rum! (Okej, nu överdrev jag lite). Jag förstår seriöst inte hur mitt rum kan bli dammigt så fort! Jaja, får nog börja med att städa oftare. Nu börjar äntligen solen komma fram. Blir så himla glassugen då :)

Här är några bilder från Sundsvall som jag glömde ladda upp förut..


Köpte glass inne på Birsta! Blåbär & polka<3




Och åt världens  godaste cheesecake!

Bilder från Sundsvall

Vilken härlig helg i Sundsvall! Mamma & Pappa hade bokat en svit. Jättefint. Extra stort rum och så fanns det bastu på rummet! :) Och uppe där på svitavdelningen så fanns det massagestolar och dator.
Vi kom till Sundsvall på lördagen och då gick vi och shoppat på Birsta City. Vi åt även middag där. Sen åkte vi till hotellrummet och chillade. På söndagen så gick vi lite på Birsta igen och sen gick vi på Ikea innan vi åkte hem.

Lägger upp bilder sen på det jag köpte där :)











Utsikten från hotellrummet!


Utsikt över staden!



Massagestol!












Jag på Ikea :)

Överraskning...?

I flera veckor så har det stått "överraskning" i min kalender. Det är mamma och pappa som har skrivit in det. Idag fick vi veta vad det var. I morgon ska vi nämligen åka till Sundsvall! Vi ska vara där och shoppa MASSOR hela lördagen, sen ska vi sova på hotell! Dom har bokat en svit för första gången! Gud så spännande :D Kommer hem sen sent på söndagen. Bloggar och laddar upp bilder då :) Puss

Visste du att...

Darin har fått den stora äran att få sjunga på kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop i morgon. :)

Har tråkigt denna regniga dag







Klänningen är....borta! :O

Ni vet klänningen som jag sa att jag skulle beställa? Jag hittade den i tisdags natt, tänkte då att jag skulle beställa den på onsdagen istället (alltså igår). Gick in på sidan igår vid 14 tiden och såg då att den var kvar. När jag sedan skulle gå in på kvällen för att beställa den så var den borta!! Då dom antingen tagit bort den eller så var den slut! Fyyy vad surt! :(

Ska köpa

Åh vilken fantastisk klänning! Älskar den här typen "Sailor dress". Så snyggt! :D
Ska beställa den idag ^^

Gårdagen

Igår så träffade jag Åsa. Hon kom till mig vid 12 tiden då hon hade slutat jobbet. Först spelade vi playstation i några timmar med Sanna och Natali. sen var vi ute och gick. Åkte till ica och köpte b.la Ben & Jerry. Sjukt gott. Var typ 6 månader sist jag åt det! :)

Nu ska jag spela the sims 3. Är ensam hemma, fett soft :)

Den godaste Ben&Jerry glassen!

Just nu.

Här sitter jag just nu. Har druckit cider,dunkat musik och mått gott hela kvällen :)
I morgon planeras det att jag ska träffa Åsa. Hon ska jobba i morgon vid öp-hallen så ska dit på lunchen och träffa henne :) Kul kul! Måste även träffa Johanna i veckan! :D


Bilden dagen för 2 minuter sen:
+

Lite bilder efter skolavslutningen




SOMMARLOV!

Whiho idag fick vi sommarlov!! Ashärligt! Jag hade ingen kamera med mig den här gången heller, men vet att andra hade;) så alla som tog kort får skicka! Hehe..

Fick presenter när jag kom hem. Fick även den här FETA (A) klockan som ni ser på bilden. ^^

Skolavslutning i morgon....nervös!

Är det bara jag som är nervös inför i morgon? Det är ju sjukt nervöst att sluta 9:an!
Alla nior ska tåga in i salen när alla andra klasser,lärare och föräldrar redan står där. DET är jag mest nervös för. Tänk om nåt går snett? Hahah..man vet ju aldrig vad som kan hända.. Men så ska man inte tänka. Det går nog bra!

En bild jag gjorde ganska snabbt i PS. Det är inspiration från Avatar. En "avatar" i olika färger x)



9:ornas middag!

Igår var det 9:ornas avslutningsmiddag. Det var jättetrevligt! Vi kom dit 18:00, alla var jättefint uppklädda. Det började med mingel. Man fick cider och chips. Vi tog kort på alla klasser och sen vid 19 tiden fick vi gå in och sätta oss. Fri bordsplacering som tur var (YES)!  Fick förrätt, huvudrätt och efterrätt. Orkar inte skriva vad vi fick för mat x) Lärarna stod för underhållningen. Dom sjöng och dansade. Hehe. Efter middagen så skulle vi träna på att "tåga in". Vi ska nämligen göra det i morgon på skolavslutningen. Efter det fick de som ville gå till fritidsgården. Men det var inte så kul där så jag och dom flesta tjejerna från klassen drog hem till Johanna istället och kollade på film. Det var mys! :) Efter filmen så gick alla hem. Jag kom inte hem förrän halv tolv på natten! ^^

Jätterolig kväll<3

Bilder kommer sen. Hade ingen kamera med mig, så hoppas på att Johanna skickar ;)

Slut på skolveckan

Åh äntligen helg! Idag hade vi väldigt kort dag. Jag fick sluta kvart i 11. Detta var den sista riktiga skoldagen. Vi fick glass och jordgubbar! Mums ^^ 

Nu ska jag snart fika och sen åka ner till stan efter klockan 2. Ikväll ska jag ut med Åsa och troligen Katja, Sofia & Hanna :) Kolla in studenterna!


En bild jag redigera lite igår (:
Har blivit förtjust i "vattenspegel".

Trött chey!

Jisses så trött jag är. Efter en skolvecka så är jag alltid dyngtrött! Tur att det bara är en enda skoldag kvar. Nästa vecka har vi inga vanliga lektioner, och det är nu bara en vecka kvar till sommarlov! I morgon får vi sluta tidigt, direkt efter lunch. Sen ska jag ner på stan. Ska köpa nåt fint att ha på mig på niornas middag, smycken till skolavslutningen, skor från DNA (eftersom jag har kvar mitt presentkort), och så ska jag kolla på carlings! :)

Ska även ut och kolla på studenten i morgonkväll! :) Bli Åsa och några andra tjejer som ska med. Vet inte riktigt vart vi ska vara än, men tror vi ska ner och kolla på studenterna iaf.
Blir nog kul!