100dagars firande

Jag försökte göra ett inlägg när jag kom hem inatt, men den vägrade att publicera..

Iallafall så var det 100dagars igår (egentligen 98 dagar kvar till studenten bara). Detta firade alla studenter på Cuprum. Började kvällen i Moas lägenhet där några fler var, drack några cider och så. Åkte sen till Cuprum med Moa och Maja och dansade och drack drinkar tills klockan var nästan halv 2. Jag kom hem nån gång efter två då på natten. Idag mår jag faktiskt helt perfekt och känner inte av ett dugg från igår. Förutom att jag är lite trött. Så kvällen har varit toppen! :)
 
Fina Moa och jag, peppade.
 
Snygga Maja & jag.
 
 
Bilder lånade från Moa.
 
 

Min tisdag

Jag tänkte blogga om min dag, men är så trött så kan knappt hålla ögonen öppna just nu, så får blogga i morgon istället.

Hörs!

Drömmen

Åh herregud vilken dröm det skulle vara att äta det där!

Feb. 25, 2013

Idag blev jag hemma bara. Men på tisdag och speciellt onsdag så blir det full rulle. Undrar bara hur jag ska orka med allt..

Usch för sändag

Söndagar är nästan den värsta dagen. Alltid ångest över att det är måndag nästa dag och en ny vecka börjar.
Får vi inte lov snart?

they see me rollin'

Vi har haft besök här hela dan som har firat min lillebror som fyllde 5 år i onsdags. Det vi gjort hela dagen är typ att ätit! Först fika, sen åt vi en lång middag och avslutade det hela med tårta. Nu ikväll har jag ätit chips och poppade precis popcorn (vilket jag genast ångra). Det är smörpopcorn och luktar helt sjukt. Tål verkligen inte lukten :s
 
Idag är det även exakt en vecka sen jag fick veta att jag vann resan till Miami, wiho. Vi har haft kontakt med resebolaget och ska få biljetterna typ på måndag eller hur det var. Ser ju m-y-c-k-e-t fram emot det!
 

Perfekt lördag

Våra gäster har inte kommit än. Så jag ligger i sängen och spelar sims3. Det är en perfekt lördag

Redan fredag

Tycker denna vecka gick fort för plötsligt är det fredag igen!

Veckans inspirerande stil, vecka 17

Denna veckans stil gillade jag för det är min stil. Ofta mycket mörka plagg. Precis så som jag skulle vilja klä mig varje dag. Tjejen på bilderna är Flávia.
 
 
Aluska T Shirt, Romwe Skirt, Kafé Bracelets, Asos Shoes
Labellamafia Top, Kafé Bracelets, Romwe Legging
Labellamafia T Shirt, Zara Jacket, Wear Ever Skirt, Zero Uv Sunglasses, Kafé Bracelets
Romwe Shorts, Romwe Jacket, Timeless Bag
Romwe Pants, Boda Skins Jacket, Kafé Bracelets

Grattis lillebror 5 år

Idag fyllde lillebror 5 år! Har firat med besök, paket och fika hela kvällen! Tycker att han blivit stor så fort.
På bilderna var han ca 1,5 år bara.
 

Awesome skor

Yeah, fick hem ett par skor idag som jag beställde från Members.com när dom hade rea på snygga högklackade. 
Som vanligt så hade som sån stor rabatt att jag var tvungen att beställa. Vet att jag redan sagt det, men det är världens bästa sida! Så dessa coola skor ska jag ha med mig till Miami! *glädjedans*
 
Och ännu en gång - om det är någon som vill ha en inbjudan till hemsidan så är det bara att säga till! Då får du även 50 kr att direkt shoppa för :)
 

"Lunch"

Sitter i sängen och äter "lunch". Kom inte på nåt annat än flingor. Väntar på att Ellen ska börja. Höjdpunkten på ens dag!

Godmorgon onsdag

Ok

OKEJ lite coolt att vinnaren av Big brother har lajkat min bild!

bilder från vernissage

De hade ju ett vernisagge i Miami när de skulle presentera våra bilder.
 
Bilder lånade från Gillette venus Sverige 

Tisdag!

Sweet dreams

Genomled måndagen, så nu är det dags att sova inför tisdagen. Ser inte fram emot det..

Lite random sådär..visst har jag söta strumpor? Haha

JAG KOMMER ÅKA TILL MIAMI!

Jag har glömt att skriva om det på bloggen.. Jag vann tävlingen och kommer få åka till Miami! Hur häftigt är det inte? Gick runt i två veckor och var nervös, och i fredags fick vi veta vinnaren. Dom valde min bild och nu ska jag få åka till miami! Bästa dagen i mitt liv.
Så alldeles nyss fick jag samtal från resebyrån som grattade mig och sa att dom återkommer med mer information snart. Dom sa att jag kommer bli glatt överraskad då det tydligen skulle vara en VÄLDIGT fin resa. ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG NU!!

Natthumor

Hahahah jag dör

Själ och sinne

Har haft ovanlig och krypande ångest den senaste veckan, så kände att jag var tvungen att göra saker för att må bra. Blev en utedag med familjen. Åkte nästan en halv mil med skridskor tvärs över sjön. Så härligt! Har sen ikväll bastat här hemma och haft hemma-spa. Känner mig lite lugnare nu iallafall :) skola i morgon, så ska sova snart

Haha =)

Två timmar kvar!

Visste att dom skulle ha vernissage idag i Miami med våra bilder - men inte att dom skulle berätta resultatet redan idag! Klockan 8 ikväll så meddelar dom
vem som vunnit resan till Miami. Förstår ni hur snabbt mitt hjärta slår nu? Fick nyss reda på det och nu är det bara två timmar kvar.
Genom en direktlänk som dom lägger upp på redan facebooksida så får man se live när dom presenterar vinnaren, om jag fattade det rätt!

En-dags-rea hos Melba.se

En sak som gör att Melba är min favorit webbutik är att ibland på helgerna så har dom sjuka reor. Idag har dom så att ALLA skor under kategorin "Rea" kostar endast 99kr styck! Rabatten dras av manuellt, så ange koden "facebook" i kommentarsfältet där när du beställer så får du skorna för endast 99kr. Dom hade många söta skor och jag vill beställa många men ska spara pengar.

Dessa skor var så söta så kanske att jag beställer dom iallafall eheh

pratar om panikattackar

Satt och kollade runt helt random på Youtube när jag ramlade över denna. Faktiskt så klickade jag mig in på denna tjejs kanal på Youtube, och då råkade se att hon gjort en video om just panikattacker. Jag är diagnoserad med panikångest, och kollade därför på denna video för är så skönt och veta att man inte är ensam med problemet. Och det denna tjej säger - är så rätt! Hon både förklarar vad det är och hur det är att leva med det.
 
Hon pratar på engelska och videon är 19 min lång. Men om ni möjligtvis ville ta er tiden att titta på denna video så vore det kanon. Är bra om folk får veta vad panikattacker är och funkar och hur vi som lider av det blir begränsade osv osv. 
 
Kändes som jag hittade min tvilling, haha! 

Å gud

Skulle vilja ha dom alla.

Vilken är eran favorit??

Glad alla hjärtansdag

Faller för grupptrycket och önskar er en trevlig alla hjärtansdag. Jag "firade" det med lite extra god mat och mamma köpte chokladask till familjen. Är ju egentligen ingen speciell dag :)

Birds

Stod med telezoom och fotade fåglarna genom fönstret. Kan säga att det var omöjligt..
 

Nån som väntar på nåt gott

Å så kom paketet jag väntat på i två veckor, från min favorit butik. Vann ju presenkort så handlade för det, plus lika mycket till för egna pengar. Innerhöll den mysigaste koftan (och kanske även den största) jag nånsin skådat, blusen jag spanat in flera månader, och en ny väska. 
 
P.S paketet var gigantiskt..
 

Onsdag

Idag blev det ingen skola, men ska upp nu för att ta mig iväg till Feldenkrais iallafall, så har jag gjort nåt idag. Var omöjligt att ta mig till skolan i morse, men nu känns det lite bättre.

.

Började morgonen med ett avsnitt av världens bästa serie. Sen blev det skola och sånt. Som vanligt.

Here we go again

Vad fort det går innan det blir måndag igen.. Idag då: Trots huvudvärk och att jag var totalt slut, så tog jag mig iväg till skolan. Hade först en tre timmars lång lektion och stannade sen kvar på skolan och hade gått genomgång i matte.

Just nu väntar jag på att top model Sverige ska börja och sen får man ladda om för en ny dag. Så intressant är ens vardag just nu.

Lördags "skoj"

Har städat och pluggat matte hela dan. Ungefär så kul har jag haft det i helgen hittills. Har tagit paus från pluggandet och tänkte jag kunde blogga lite istället. Sitter nu och lyssnar igenom hela Darins nya album "Exit" som varit ute bara nån vecka och redan sålt guld. Har ni hört den förresten?  Han är fortfarande en av mina favoritartister och har sån otrolig röst. Give it a try och lyssna! 
 
 

I radiohuset

Har idag följt med och varit fotograf vid två intervjuer. Sitter just nu på Sveriges radio och redigerar bilderna så ska dom sen upp på webben. Men ska strax åka hem för dagen. Hann även med en snabblunch på stan med panini och chailatte. Godaste som finns!
 
Två ganska kassa bilder tagna bara från bilen när vi var ute på jobb. Förstod mig inte på deras photoshop här, så blev oredigerade bilder.
 Trevlig helg!

11 dagar kvar istället för 5

Åh jag har haft nedräkning på hur många dagar det är tills dom berättar vem som vinner resan till Miami, och nu fick jag ett mail från dom att vi måste vänta en vecka extra! Jag går runt och är så nervös och spänd och tänker inte på något annat, och nu måste jag vara nervös en vecka längre, haha! :( 
MEN jag har en bra nyhet också! Anledningen till att dom skjuter upp det en vecka är för att dom ska hålla ett vernissage i Miami där dom ska visa upp våra bilder! Så dom ska anordna ett vernissage där i Miami där våra bilder komma visas upp och sen ska en domaren som bor i Miami visa upp det vinnande bidraget och det kommer filmas och lägga upp på deras sida.  Det känns kul att få min bild uppvisad för ännu flera. Känner mig otroligt hedrad att blivit vald och att få min bild att synas. 
 
Så nu får vi räkna ner från 11 dagar istället för endast 5..
 
Tumblr_mha5dvt49v1rfrwggo1_500_large
Miami_large
 
 
 
 

Testade mitt Fish eye objektiv


Jag har förut bara lyckats fått mitt fish eye objektiv att funka utomhus. Men tydligen så funkade det även inomhus om man använda blixt. Annars brukar den inte kunna få någon fokus. Så se där!

Shoppa skor för billigare pris?

Vill du också kunna shoppa utvalda skor för endast 129 kr istället för orginalpriset som annars är på 300-400kr? På members.com har dom just nu rabatt på as-snygga skor och dom kostar nu endast 129 kr styck. Jag kände mig tvungen att passa på och beställde ett par. Älskar deras rabatter. För att shoppa där ifrån så måste man bli inbjuden per mail. Så om ni vill få en inbjudan så lämna eran mail i kommentarsfältet här så skickar jag er en inbjudan :) ni får då även direkt 50kr att handla för.

Några av skorna man kan köpa

Feb. 04, 2013

Redan så var måndagen gjord. Måndagarna ser alltid väldigt fina ut. Har bara fotolektion på eftermiddagen och det är ju hyfsat skojsigt!
Kom nyrligen hem från skolan och ligger nedbäddad i sängen. Fryser både utomhus och inomhus nu när det är så kallt.. Ska nog stanna kvar här resten av kvällen och se på tv :)

Bild från weheartit

Om jag fick resan

Om jag vinner resan så går en dröm i uppfyllelse. Har hela mitt liv velat åka till USA och nu kan det ske! Om jag vinner resan så åker jag redan i april till Miami Beach, och kommer sen vara där över min födelsedag, faktiskt så precist hehe. Men förutom att det skulle vara en dröm som blev sann, så skulle jag samtidigt möta (och övervinna) många rädslor, så som: nya platser, mycket nytt som sker och lång flygresa. Kommer ha ångest pga rädslorna, men kommer vara så jävla lycklig så kommer kunna övervinna ALLA rädslor jag har! I don't care om jag får panikattack 10 000 meter upp i luften. Skulle vara så jävla värt det för resan är en dröm!

Hoppas, hoppas att jag vinner. Tänker fan inte på nåt annat haha. Men vi är som sagt 14 stycken som tävlar, så det är ca 7% chans, om man kan räkna så. Men håller tummarna! :) skulle vara något att se fram emot och vara en drivkraft för mig så jag orkar med allt i skolan och studenten.

Fotat hela dan

Efter att ha varit på Frösön och fotat för skolarbete, så köpte vi med oss fika hem. Åt vääärldens godaste cheesecake! Var utan att överdriva bland de godaste jag nånsin ätit.
Ska snart redigera bilderna jag fotat (behandla dom som man alltid gör). Sen dyker nån bild kanske upp här :)

JAG BLEV EN AV DELFINALISTERNA!!

 Ni visste nog inte det men jag deltog i Gillette Venus tävling på Instagram där man skulle fota vädret. Vinnaren vinner sen en resa till Miami värde över 40 000 kr! JAG BLEV EN AV DELFINALISTERNA!!! Det var en domare i Rio som valde min bild igår (samma bild som är i inlägget här nedanför på bloggen).
Känner mig så otroligt hedrad att dom valde MIN bild av alla 4000 bilder som var med och tävlade! Så nu är vi 14 stycken delfinalister, och den 11 februari så får vi veta vem som vinner resan!! Är så jävla spänd att jag smäller av! Har alltid velat åka till USA! 
Om ni vill så får ni gärna gå in på deras hemsida på facebook och "gilla" min bild. Och om ni har instagram så får ni gärna gå in på min instagram och gilla min bild där :)  Heter Lindzan på Instagram.
 Klicka HÄR för att komma till deras sida på facebook. Men det är inte den med flest röster som vinner, men skulle vara roligt om ni ändå ville lajka min bild :)
 
Här är tjejen som valde min bild och hennes motivering.
 

sol