vilken modell

De måste skoja med mig. Ville ha en sån här läderkjol, men det visade sig att det finns fyra liknande modeller på h&m och nu  kan jag inte bestämma mig för vilken.. ehöh. 
 
 
 

Rycker in som frisör

Har precis stått och lagt infärg i syrrans hår. Varför hade inte jag en rolig stora syster när jag var yngre som kunde färga mitt hår? Ville alltid ha en. 
Nu blir vi systrarna med lila i håret. Färg är ju bäst!



Krit-konst




Är inte på benen just nu

Hej! Jag har hamnat i en djup och konstig svacka just nu så funkar inte riktigt. Min kropp blev överstressad så nu är min kropp lite halvt död och slut. Brukar bli sådär när jag haft mycket att göra en vecka, så säger kroppen plötsligt ifrån och nu är jag så utmattad så orkar inte gå ut, eller ens sitta vid datorn eller spela tvspel. Allt stressar upp mig så försöker bara ha det så lugnt jag kan.

Hade en jätterolig kväll i lördags som jag vill blogga mer om sen. Just nu väntar jag bara på att mitt huvud ska landa på jorden så man kan börja tänka igen haha.


Saker om mig

Eftersom jag vill blogga men inte kan just nu, så bjuder jag på några "saker ni kanske inte visste om mig",

. Jag har ätit samma sorts frukost sen jag var typ tio. Hårdmackor, te och juice VARJE MORGON. Hahaha

. Jag färgade håret första gången när jag var typ 9-10 år och har sen dess nästan aldrig haft min natutliga hårfärg igen. 

. Jag har ALLTID bitit på naglarna fast jag tycker att långa naglar är finare. Var inte förrän jag var 18 som jag lärde mig att sluta bita.

. Jag är allergisk mot pälsdjur men katter och hästar är värst. Annars är jag allergisk mot hö, spån och gräs också. 

. Jag äter hellre frukt än godis.

. Det finns två maträtter jag aldrig kan äta längre för jag har "förstört" dom genom att ätit dom nån gång när jag var riktigt sjuk; och de är grillad kyckling och hamburgare man lagar hemma. 

* Jag har haft ångest hela mitt liv (ärvt det för det går i släkten) men de utvecklades inte förrän jag var nio år gammal, och sen när jag skulle fylla 16 så blev jag diagnoserad med det. 

. Jag är en nattmänniska på riktigt, och är jämt trött på dagarna och vaknar till liv när solen gått ner. 

. Jag älskar musik och skulle vilja spela in egna låtar om jag visste hur man gjorde haha. Men har skrivit massor av texter som jag sen inte gjort något mer utav.

. Darin har varit min inspiration sen 2006, men jag har bara sett han två gånger och träffat han 1 under dessa sju år. 



Vilken fullspäckad stund

Har hela den här veckan haft överraskande mycket energi! Helt fantastiskt, och så här ska det vara! Har varit mer i skolan och har redan hunnit gjort klart två ämnen och suttit igång med nya. 
Efter att jag var i skolan idag så gick jag och mötte upp en tjej som ville köpa en klänning av mig. Jag tog dock ett sånt överdrivet billigt pris, men jag är för snäll av mig och ville hjälpa henne få tag på en klänning för billig peng. Sen gjorde jag ärender på stan för att förbereda det sista inför halloween. Jag ska nämligen för typ första gången fira halloween. Så i morgon ska jag slå på stort och klä ut mig uppe i Strömsund där de varje år har halloweenfirande. Blir där lördag till söndag, så det är så jag börjar mitt lov. 
 
jag idag, bara för att få in lite mer bilder
 

Det gulligaste jag sett på länge

Åh det var så gulligt så måste skriva om det. En possum hade tagit sig in på ett bageri i Australien och vräkt i sig bakverk. När de fann honom så var han så mätt att han inte kunde röra på sig. Hahah titta så tjock han blev och har sylt runt munnen. Jag dör! Hahaha


linn gillar

10064_original
 

Miami, jag saknar dig!

ÅÅÅÅÅÅHH...! Satt och kollade genom gamla bilder på fb och halkade in på denna. MIAMI! Helt sjukt att det nu har gått ett halvt år sen jag var där. Saknar det så otroligt mycket! Att äta hotellfrukost varje dag, ligga på stranden hela dagen och sen shoppar man hela kvällen och käkar sen middag mitt i natten innan man går tillbaka till hotellet för att sova i sviten. VÄRLDENS BÄSTA SEMESTER,JA! Känner att USA är mitt hemland. Jag skulle varit född där istället men råkade kraschlanda i Sverige, haha. Drömmen är ju att få bo där. Hade jag haft tillräckligt med pengar så hade jag åkt dit och pluggat NU, och sen gärna åkt tillbaka för att bosätta mig där. Miami hade jag inte tackat nej till att bo i. Varmt året runt. Du kan ligga på stranden och sen bara åka några kilometer så är du i stora köpcentrum med typ 200 butiker.
 
Saknar deras varma mackor och amerikanska pannkakor... Och speciellt att vandra runt på deras gator på kvällerna där du alltid hör musik från olika håll. Människorna nästan bokstavligen dansade nerför gatorna, dygnet runt. Man såg alla sorters människor. Allt som jag förut bara sett på TV fick jag nu äntligen se i verkligheten. Såg polis som arresterade några utanför restaurangen där vi käkade middag med Steffy och hennes pojkvän. Så säger han "Det är som på Cops på TV". Haha precis vad jag också tänkte. USA har alltid varit landet jag drömt om att få åka till och är alltid fascinerad när jag ser saker om USA på tv, och nu fick jag uppleva det själv. Deras gula skolbussar förresten. Går inte att beskriva hur knäppt det känns att få se det i verkligheten bara. Jag tycker detta land bara känns så spännande. Jämförde allt jag såg med Sverige. Mycket är verkligen annorlunda. Båda bra och dåliga saker, såklart. Men där kände jag mig väldigt hemma. Ta mig tillbaka..
 

Linn gillar, gillar

Har fått något för färgglada ryggsäckar. Underbara mönster på dom här.
 

You can't sit with us

Även om jag "avskyr" dessa mössor då det verkar som att varenda en köper dom just nu, så vill jag ändå ha just denna. Om man är ett mean girls-fan så måste man ju ha denna. Jag krigar lite med mig själv ifall jag ska köpa den eller inte. Tyckte bara den var så klockren..
 
Beanie - YOU CAN'T SIT WITH US  i gruppen KEPSAR/BEANIES hos JFR Smycken AB (C1)

Här sitter jag

Var sjukt trött när jag vaknade, men ändå tog jag mig på skolan. Det kändes faktiskt som en jäkla bra dag idag! Ni vet när dagen flyter på. Man har en good hair day, man hinner i perfekt tid till bussen, man får mycket gjort i skolan och har alltid ett glatt humör!

Nu ikväll belönar jag mig själv med lite GTA online. Är löjligt ruuuwligt ju. 



Jag älskar paket


Pysseltips, naglar



Rand0m *_.*

fuck you, japanese, japones, text - inspiring animated gif picture on Favim.com on imgfave
Tumblr
Tumblr
 

Till kategorin: Snygging(ar)

Har ju för länge sen skapat en kategori där jag...hissar(?) personer som på något sätt är extra snygg. Eller nåt.  Kom på att göra sånt inlägg nu för det finns en tjej som kallas Pia Mia och jag tycker hennes utseende är så speciellt! Grymt snygg OCH grymt duktig på att sjunga.
 
 
 

Kan inte sluta lyssna på denna

 FOLLOW ME ON MY TWITTER -- @itsqueensare | via Facebook | via Tumblr 

Veckans inspirerande stil, vecka 20


Var länge sen jag la upp någon inspiration från Lookbook. Är faktiskt en bra grej för man får motivation och inspiration till vad man ska ha på sig, haha. Brukar ialalfall hjälpa mig när man har noll idéer. 
Denna vecka blev det denna tjej från Tyskland.

Sheinside Jacket, Jutebeutel Beanie, Killstar Tshirt, Cross Necklace
Bag, Tb Dress Shoes, Sheinside Dress, Back Stage Ring
Back Stage Necklace, Back Stage Braclet, Back Stage Clutch, Spike Stud Hair Head Band, Inlovewithfashion Playsuit, Iclothing Shoes
Sweater, Shirt, Beanie
Shorts, Bustier
Sweater, High Waist Shorts, Cap, Bag, Tshirt, Dr. Martens Boots
 
 
 

Linn vill ha

Om  jag haft pengar så skulle jag köpt dessa. Hatar att bli shoppingsugen när man bestämt sig för att spara. Men de skadar inte att kika :)
 

Nageltips



Drömbadrummen

Jag har alltid haft något för badrum. Nån gång under mitt liv ska jag äga ett riktigt drömbadrum. Älskar att se såna hära bilder och drömma.








Hahaha


pyssel

Har hållit på med denna "tavla" sen igår. Är en svart tavla som man skrapar fram silver från under. Haha kunde inte beskriva detta känner jag.. Men är sjukt skönt att sitta och pyssla med detta :)
 
 

Som sagt; efter regn kommer solsken

Jag har haft en rätt dålig vecka. Fast förra veckan var värre. Har inte kunnat gjort nånting, så jag släppte allt. Jag släppte skolan (men ska dit på måndag) och jag orkade inte ens starta datorn. Har alltså bara legat i sängen och sovit eller bara suttit hemma och stirrat in i väggen (nästan). Men idag vaknade jag upp och bara kände mig bättre. Gick ut i fina vädret idag och fotade (vilket jag inte gjort på MÅNADER). Så här är en del bilder.
 
 
 

Fun fact



Cool stuff



Fin morgon

Är nästan mysigt att vakna tidigt på morgonen och se när solen går upp. Förstår inte hur himlen kan få såna fina färger.



Udda prylar



Harry Potter facts



Plugg plugg plugg

Växlar mellan göra skolarbeten, spela och vila. 


Vad man vill göra VS det man gör

Vad man vill skriva till personer man tycker om: "Hej. hejsan! Hur mår du? Vad gör du? Vad ska du göra i helgen? Vad ska du i veckan? Vad gjorde du igår? Vad tänker du på? Jag försöker visa att jag tycker om dig!"

Vad man egenrligen gör: nu var det nån dag sen jag skrev, så kanske jag kan fråga vad han gör utan att störa. 



I harry potter filmerna genom åren



Plugga

Räknade ner timmarna till GTA 5 Online skulle komma ut, men när det väl gjorde det i Europa så kraschade tydligen allt så nu finns det inte tillgängligt längre. Iallafall inte för PS3. Sååå..jag hoppas det funkar imorgon så man får se om det är så awesome som det sägs.
Iallafall så blev det mycket pluggande idag istället. Har suttit och pluggat olika ämnen och gått promenad i fint väder. Hat inte direkt något värt att skriva, haha