Miami del 2, den långa resan dit & första dagen i Miami

På söndagen den 7e så fick vi kliva upp 05:00. Vi skulle sen befinna oss på flygplatsen 07:00 för de sa att de som skulle åka till USA var tvungen att vara på flygplatsen tidigare för de har hårdare säkerhetskontroll. 
Vid 10-tiden fick vi sen kliva på det stora planet och började resan. Vi flög sen 8 till 8,5 timme till New York där vi skulle mellanlanda. Planet var stort och fint. Alla fick privata tv-apparater så man fick se på filmer, tv-serier, lyssna på musik och spela spel! Haha var as-kul! Hann kolla på lite filmer och How I met your mother, Modern family, New girl m.m! Vi fick även två måltider på planet. Jag sov väldigt många timmar så resan gick grymt fort!
 
Sen mellanlandade vi i New York på deras gigantiska flygplats! Jag var jättenervös när vi skulle in i landet för dom ska fråga ut en med massor av frågor. Vi hade bara två timmar på oss att byta plan så till slut var vi tvungen att springa! Var ju många kontroller och precis när vi skulle gå genom säkerhetskontrollen så hade dom övning. Helt plötsligt började det att pipa och folk skrek och så började dom jaga någon person. Alla trodde det hände på riktigt, men sen berättade någon i personalen att det bara var övning. Alltså t.o.m. personalen visste inte ens att det inte var på riktigt.  När vi sen äntligen kom på planet (sist av alla) så flög vi i ca 2,5 timme ner till Miami.
 
 
I Miami så hade vi en privatchaufför som väntade på oss med en grymt snygg svart bil. Han skjutsade oss till hotellet. Då var klockan ca 5 på kvällen men nästan midnatt i Sverige, så vi var trötta och gick direkt och la oss. 
 
Flygplanet!
Egen tv! Wiiieeee, massa bra serier!
 
 


Våran svit! Jättemysigt! Men vi hade ingen utsikt och ingen balkong. Det var det enda jag saknade.. Men rummet var jättelyxigt och dom kom varje dag med is och choklad till rummet!
 
 
 
 
 
 
 

Åh så skoj! :)

fyfaaan va coolt




Kom ihåg mig?